KENANOV BRAT progovorio o BURNOJ SVAĐI Rialde i zadrugara, a o VERIDBI JE REKAO SAMO OVO!

Autor: Republika

Zadruga

23.06.2021

15:51

Kenanov brat prokomentarisao svađu koju je Tahirović imao sa Rialdom.

youtube.com/Zadruga Official
Kenan Tahirović i Rialda

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović juče su imali žestoku svađu pred samu žurku, a tenzija između njih je počela još tokom emisije "Uspomene" kada je pevačica videla prepiske koje je njen dečko imao sa Teodorom Bilanović, takođe učesnicom "Zadruge", a koje su nastale u periodu kada je on bio kući zbog smrti oca.

Takođe, protekle noći je Mina Vrbaški otkrila kod Drveta mudrosti da je Kenan planirao da zaprosi Rialdu u ponedeljak, što je sve iznenadilo.

youtube.com/Zadruga Official
Kenan i Rialda

Zbog svega što se izdešavalo, novinari su stupili u kontakt sa Edinom, Kenanovim bratom, koji je prokomentarisao svađu Tahirovića i Rialde, ali i moguću veridbu.

- Ja se iskreno nadam da će se sve to smiriti između njih jer je stvarno banalna i već prežvakana stvar u pitanju koja ne bi trebalo da se sada niotkud postavi između njih - rekao je on, pa progovorio o mogućoj veridbi njegovog brata i pevačice:

youtube.com/Zadruga Official
Kenan

- Što se tiče veridbe, ja stvarno ne znam ništa o tome, ali smatram da, što se tiče važnih odluka u životu, treba da se dese ili donesu negde gde je čovek mirnije glave, a ne unutar "Zadruge" jer bi tako moglo sve da se protumači kao da nije iskreno - zaključio je on.

 

 

Komentari (0)

Loading