PLAŠIM SE ZA SVOJU BEZBEDNOST: Oglasila se Marija Kulić nakon Kristijanove DISKVALIFIKACIJE, pa OTKRILA da PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU!

Autor:

Zadruga

23.06.2021

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić otkrila da se plaši za svoju bezbednost!

RepublikaFoto: E-Stock
Marija Kulić i Kristijan Golubović

Marija Kulić jako je potresena zbog incidenta koji se noćas dogodio u Zadruzi, kada je Kristijan Golubović napao njenu ćerku Miljanu Kulić, zbog čega je diskvalifikovan iz rijalitija.

U izjavi za domaće medije ona je rekla da se plaši za bezbodnost svoje porodice, ali i da će danas podneti prijavu protiv Golubovića.

- Jutros sam se čula sa advokatom koji će danas podneti prijavu protiv Kristijana Golubovića zbog nasilničnog ponašanja prema Miljani. Po njegovom savetu ja ću večeras podneti prijavu u policiji zato što se iskreno plašim za svoju bezbednost. - kaže Marija i dodaje:

- Uznemirena sam jako, ja sam bolesna a on je sinoć Miljanu psovao i pretio nam, rekao joj da ja treba da umrem od raka. Sinoć sam se i za Miljanu jako uplašila, ja znam da Kristijanu inponuje što je njega noćas držalo pet ljudi jer on je kao jak pa ne mogu da ga zaustave, ali to nije normalno. On nije za rijaliti već za neku ustanovu - rekla je Marija za Kurir.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
cica

23.06.2021 10:28

Miljana je već odavno trebala biti u nekoj ustanovi ali treba zaraditi još para dok ne prolupa skroz

Odgovori 10 2
Milena

23.06.2021 12:37

I treba da se plašite pačavre bolesne

Odgovori 10 1
Aleks

23.06.2021 16:17

Treba da se plaše zatvora zbog zloupotrebe bolesne Miljane.

Rasa

24.06.2021 07:53

Marija je u ozbiljnom problemu a on se zove Miljana jer niste vi u takvom stanju zbog Kristijana vec zbog cerke sa dijagnozom a to sto se plasis navodno Kikija NE TREBA ALI TREBA DA SE PLASIS ONOGA STO CES DA DOZIVIS OD MILJANE KOJU SI SAMA NAZIVALA PROSTITUTKOM PACARVOM ITD JER UPRAVO CERKA CE VAM ZAGORCATI ZIVOT TRAJNO A KIKIJA ZABOLE UVO ZA KULICE BOLESNE BUDALETINE KOJE SU ZARADI PARA SPREMNI NA SVE E SADA PLACATE CENU SVOJIH POGRESNIH IZBORA