KRISTIJANA JE STIGLA KAZNA! Necina majka iznela SUROVE tvrdnje!

Autor: Republika.rs

Zadruga

22.06.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Tiktokera Nece Lazića progovorila je o Kristijanu Goluboviću i nije ga nimalo štedela ovom prilikom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan i Neca

Milena Lazić majka Nece Tiktokera progovorila je o agoniji koju prolazi zbog toga što je Kristijan Golubović nasrnuo na njeno dete.

Ipak, kako ona kaže, sada ga je stigla kazna za sve što je loše uradio njenoj porodici: 

- Nikada nisam imala ništa protiv Kristijana, čak mi je bio vrlo zanimljiv kad je rijaliti počeo. Imala sam korektno mišljenje o njemu, a onda sam doživela traumu kada je nasrnuo na moje dete. Neci nije bilo dobro kad ga je napao i tada sam se uplašila za njegov život. Zamislite kako je majci koja gleda da joj neko napada dete, a nemoćna je da uradi bilo šta. Sada, nekoliko meseci kasnije, Kristijana je stigla karma. On je sada u žiži javnosti zbog toga što je prevario ženu s Kristinom. Kazna je stigla, trebalo bi da se malo opameti Kristijan, ali već je nalepio ljagu na sebe - kaže Milena Lazić, Necina majka za Pink.rs

Lazićka se nije tu zaustavila već je nastavila da govori o Kristijanovom "samouništenju" u rijalitiju:

-On se kleo u porodicu i decu, ženu, a na kraju je sam pokazao da mu ništa od toga nije sveto i vredno. To mu je dovoljna kazna. Od čoveka koji se ponašao kao da je zreo u svakom smislu i koji ima životno iskustvo za desetoro ljudi, na kraju je spao na to da se ponaša kao tinejdžer koji u rijalitiju juri žene. Na to je spao - zaključila je. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading