(VIDEO) SKANDAL U ZADRUZI: Isplivala LJUBAVNA prepiska Teodore i Kenana, on od SRAMOTE se uhvatio za glavu, a onda je usledilo MORE SUZA!

Autor:

Zadruga

22.06.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se nisu nadali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kenan ugledao prepiske

Zadrugari su danas dobili priliku da se prisete svojih uspomena u Zadruzi 4, te im je produkcija pustila određene fotografije i videe koji su izmamili osmeh na lice. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kenan se suočio sa prepiskama

Međutim, u jednom trenutku su svi izbezumljeno gledali u ekran, jer su imali priliku da pročitaju prepisku Teodore Bilanović i Kenana Tahirovića. Poznato je da se dugo pričalo o njihovoj aferi tokom njegovog odsustva iz rijalitija zbog smrtnog slučaja.

Iako je on sve to negirao, produkcija je odlučila da prikaže njihovu prepisku kako bi istina isplivala na videlo. Kenan se odmah uhvatio za glavu, jer je bio u šoku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kenan briznuo u plač

Kenan je potom video i nekoliko kadrova svoje porodice, roditelja, zbog čega je briznuo u plač, koji nije mogao da zaustavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

23.06.2021 04:21

Veliki sef je bas ocajan, kada je morao ovo da uradi. Bas je sve to jadno i nisko.... uostalom to je stil njegovog ludarijuma.