(FOTO) PORODICA MU UDARILA NA DEVOJKU: Tara Simov na meti Nenadovih roditelja, drugarica je IZVREĐALA i ponizila, obelodila prepisku kao DOKAZ!

Autor:

Zadruga

22.06.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal o kom bruji ceo region, dobija žestoki nastavak.

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Ivana, Tara i Ša

Prošle noći Nenad Aleksić Ša imao je nervni slom, te nije krio koliko mu je krivo zbog toga što je povredio svoju sad već bivšu suprugu Ivanu Aleksić, nakon čega je usledio šok u javnosti zbog njegovih suza koje je pustio, dok su zadrugari zanemeli, jer su napokon u njemu videli pokajanje.

Tara Simov, devojka sa kojom je Aleksić prevario Ivanu oglasila se na Instagramu, posle čega je dobila nekolicinu pretnji, ali i uvreda od strane Nenadove drugarice, kako je ona napisala. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Tara Simov

Bivša zadrugarka objavila je prepisku sa Nenadovom drugaricom i javno je prozvala zbog svega što joj je napisala. Izvesna Danica napala je Taru zbog bola koji su naneli Nenadovoj bivšoj supruzi Ivani, kao i njegovoj porodici.

- Za odelo i kravatu, ja sam poslala poruku da neću nositi ja, da odnese njegova porodica u slučaju da ne unesu ono što bih odnela, jer je tražio, nema šta da obuče. Sramni potezi, sramne poruke, sramne optužbe - napisala je Tara, a onda je usledila još jedna poruka:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Ša

- Možeš da poništavaš poruke do prekosutra, jasno si mi prenela i poruku od Nenadove porodice i od tebe. Predivna Nenadova drugarica - završila je Tara.

U nastavku možete pogledati celu prepisku Tare sa Nenadovom drugaricom:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

22.06.2021 16:10

Jadna švalerka.

Vladica

23.06.2021 06:51

Više je bedna i nemoralna švalerka.