KLELA SUPARNICU DA UMRE: Milica Kemez bacala crnu magiju, devojci htela da zagorča život, posledice užasne!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zadruga

22.06.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez preko hodže vraćala bivšeg, pa proklela njegovu novu devojku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Milica Kemez

Učesnica "Zadruge 4" Milica Kemez je pre ulaska na imanje imala ozbiljnu vezu koja je trajala više od tri godine, a kako Rijaliti saznaje, ona je posle raskida bivšeg pokušavala da vrati tako što je preko hodže proklela njegovu novu devojku.

Naime, Kemezovu je tadašnji partner ostavio zbog posesivnosti i izliva ljubomore, a kad mu je prekipelo, rešio je da ode uprkos tome što su imali veliku ljubav. To je rijaliti-zvezdu dovelo do tačke pucanja, pa je jezivim metodama pokušavala da se sveti.

Foto: printscreen/RTVPink
Milica Kemez išla kod hodže

- Milica je za tog momka mnogo bila vezana. Više od tri godine su zajedno, svi su znali za tu vezu jer su bili primer para koji super funkcioniše. Letovali su i zimovali zajedno, mi smo svi mislili da će da se uda za njega! Takav su utisak ostavljali. Sve smo znali da Milica ima ljubomorne ispade i nije volela da nijedna od njenih drugarica bude blizu njenog dečka čak i kad svi sede u kafiću. U početku mu to nije smetalo, ali je kasnije počeo drugarima da se žali da ga guši. Svakodnevno mu je proveravala telefon, tražila je da skloni šifru sa telefona, a proveravala mu je redovno poruke koje dobija na društvenim mrežama - priča nam izvor blizak Kemezovoj.

Foto: printscreen/TVPink
Bora Santana o Milici Kemez

Bora: Milica voli da se sveti!
Bivši dečko Milice Kemez Bora Santana rekao je posle svađe sa njom da je ona osvetnički nastrojena i da to nikako nije dobra osobina.
- Kad sam se mirio sa Milicom posle haosa koji smo imali, primetio sam da je zlopamtilo. Prebacivala mi je za mnogo stvari, a na kraju je rekla: "Samo me gledaj. Nikome ne ostajem dužna i sve pamtim. Ne bih ti preporučila da me ostaviš jer ću ti napraviti haos." Tad mi je bilo jasno da je spremna na sve. Ne volim devojke koje su posesivne. Uvek sam za dogovor - rekao je tada Bora.

Kako smo saznali, Milica je bila u šoku kad joj je dečko rekao da treba da se rastanu u miru i ostanu prijatelji, a posle nekoliko meseci našao se u paklu.

Milici hodža nije naplatio uslugu. Rekao je da se to radi na sopstvenu odgovornost

- Milica je danima pila lekove za smirenje jer nije mogla da podnese raskid. Molila je dečka da je ne ostavlja, tražila je da joj da drugu šansu, ali on nije hteo da se vraća na staro, samo je hteo promenu. Kad je bol prestala, javila se ljubomora jer je videla da ima novu devojku preko društvenih mreža. Izgorela je od zavisti, pa je samo razmišljala o osveti. Raspitivala se o tome kako da uništi vezu bivšem dečku, pa je shvatila da je hodža koji baca crnu magiju najbolji izbor. Otišla je kod jednog čoveka nadomak Beograda, pa je preko vradžbina devojci nekadašnjeg partnera bacila čini sa željom da umre. Ako verujete, na to je bila spremna! Hodža joj je objasnio kakva je procedura i šta je potrebno da uradi, pa je ispunila sve uslove. Ništa joj nije naplatio jer kaže da to svako radi na sopstvenu odgovornost. Posle nedelju dana je čula da je devojka njenog dečka imala tešku saobraćajku, ali je, srećom, preživela i u bolnici je, uz teške povrede vrata i kičme. U međuvremenu je nastavila dalje, pa je prestala da opseda bivšeg. Sve je to sad iza nje, kao što vidite, nikad to nije pomenula javno - priča nam izvor.

 

Milica: Mnogo sam patila za bivšim momcima
Milica Kemez ispričala je jednom prilikom da se uvek previše vezivala za bivše momke, zbog čega je redovno završavala na antidepresivima posle pucanja veze.
- Nikada raskid nisam lako podnosila. Uvek sam se davala stoprocentno u vezama i normalno je da me pogodi kad se rastanem sa dečkom. Retko sam ja bila ta koja je raskidala. Znam da možda zvuči čudno, ali momci ne mogu sa mnom jer sam ljubomorna. To nikad nisam krila, to zna i Bora, videli ste svi u rijalitiju. Šta da kažem, možda je to mana, ali takva sam - rekla je Kemezova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

22.06.2021 12:55

Hospitalizacija i lečenje