OTKRIVENA ŠOKANTNA ISTINA! Maja nije ŽELELA DA VERUJE, JANJUŠ IMAO AFERU SA ROĐAKOM?

Autor:

Zadruga

21.06.2021

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević bio u šemi sa rođakom?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

Maja Marković i Marko Janjušević prešli su sve granice, a njena drugarica otkriva do sada najbolesniju priču u koju su ih uvukli.

Maja saznala strašne stvari o Janjušu!

–Maja baš ima jak želudac i ne znam šta treba da se desi da bi joj se Janjuš konačno zgadio i da bi prekinula sa njim. Pre nego što je ušla u rijaliti, jedan dan je izbezumljeno došla kod mene i ispričala mi kako joj je neko rekao da je Janjuš bio u šemi sa nekom svojom rođakom! Kao, njena dobra drugarica je iz Markovog kraja, pa joj je ona ispričala te stvari. Jedino što je Maju kopkalo jeste da li su oni znali da su rod ili su to tek naknadno saznali. Kao, nije bila nikakva ozbiljna veza, nešto su izlazili po gradu, flertovali… Tad mi je ispričala kako joj je to bolesno, da ne može više da bude sa njim, da je to samo kap koja je prelila čašu, ma sve najgore od njemu – kaže za Svet Majina drugarica i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

–Nju su sigurno naložili, vide da se prima na sve, a ona je želela da veruje u tu priču u momentima kada je bila ljuta na njega. Ma ona je sve što se zaklela pre ulaska u rijaliti pogazila, tako da, ako izvuku žive glave u tom svom ratu, ne bi me čudilo i da se na kraju uzmu i naprave decu. Samo se nadam da će njen Taki da ostane normalan posle ovoliko stresa. Otac je i sigurno ga boli i potresa sve to što se dešava sa njom, ali ona trenutno i ne misli kako je njemu, već samo da li će ona Janjuša da urniše ili on nju – zaključuje Marinkovićkina drugarica za Svet.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading