MOŽDA SA NJEGOVE STRANE BUDE NEKIH PROBLEMA! Oglasila se Kristinina drugarica, otkrila kako su roditelji REAGOVALI na vest da će MOŽDA DOBITI UNUČE

Autor:

Zadruga

21.06.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Oglasila se drugarica Kristine Spalević.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, E-Stock
Kristina Spalević i Kristijan

U subotu uveče, pred ali i tokom emisije "Pitanja novinara" na površinu je isplivao razgovor Kristine Spalević i Kristijana Golubovića. Kao što je već poznato, oni su rešili da svojoj vezi daju još jednu priliku, a jedna od tema o kojoj su pričali jeste njena potencijalna trudnoća.

Kristina je tokom emisije "Pitanja novinara" izjavila da je osetila simptome i da je želela za nekoliko dana da traži test na trudnoću, kako bi videla da li čeka dete sa Kristijanom. Tim povodom domaći mediji stupili su u kontakt sa njenom drugaricom Rebekom Popović, inače učesnicom "Zadruge 2" koja je izjavila da ona, kao i Kristinina porodica, podržavaju nju u potpunosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina Spalević 

- Pa što se nas tiče, mene i njene porodice, Kristina ima apsolutnu podršku za vezu sa Kristijanom. Čak i ako se ispostavi da je trudna, ona ima našu podršku, pogotovo znam kakav je njen otac, on uvek stane iza nje šta god da uradi. I čula sam se sa njim, ja mu uvek javim kada me pitaju za neku izjavu, on je potvrdio moje reči da je podržavaju u svemu - kaže Rebeka i nastavlja:

Foto: youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović i Kristina Spalević

- Sa naše strane neće biti nikakvih problema, možda bude sa Kristijanove, mislim na njegovu porodicu, on ima dete sa tom ženom, možda tu bude nekih problema. Ja sam u početku mislila da je Kristinina i Kristijanova veza farsa, samo priča iz rijalitija, ali vremenom sam uvidela da tu postoji strast i sa njegove i sa njene strane. Ako se ispostavi da je zaista trudna, nadam se da će zadržati dete i da će sve biti u redu, sa naše strane će uvek imati podršku - rekla je Rebeka za Pink.rs

Šta će se dalje dešavati u njihovom odnosu i da li je Kristina zaista trudna ostaje da sačekamo i vidimo.

 

Komentari (0)

Loading