IDE PRAVO DA SE VIDI SA TAROM? Otkriven DATUM kada Nenad Aleksić NAPUŠTA ZADRUGU!

Autor:

Zadruga

21.06.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven datum kada će Ša napustiti Zadrugu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša komentarisao je izlazak svoje bivše devojke Jelene Batos iz rijalitija "Zadruga", a osvrnuo se i na sadašnju devojku Taru Simov, bivšu suprugu Ivanu Aleksić, Anđelu Vešticu, ali i na to koliko dana će još provesti u rijalitiju.

- Nije mi teško pao Jelenin odlazak, nije mi jasno šta je ona tražila ovde, došla je da mi sprži mozak, ali nije uspela u tome. Jelena je potpaljiva, nije kalibar za rijaliti, ali se ufurala u priču pojedinih koji spletkare, pa joj je bilo zanimljivo, mislim na žensku ekipu, skupljala je informacije i napadala Janjuša, Jovanu, mene... van crnog stola umela je da spusti loptu. Nisam joj dozvolio da udari na Taru i mene - rekao je Ša, a onda se osvrnuo na odnos sa Tarom.

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

 

- Mene ne zanima šta će zadrugari reći, to su ljudi sa kojima ne bih kafu popio u životu. Ništa me ne remeti, još 19 dana sam tu, kad se vidim sa Tarom, znaću kako i šta, ovde me ništa ne može poremetiti. Njihovo je da me ismevaju, a moje je da ne verujem - govorio je Ša.

Lepi Mića je zatim upitao repera za starletu Anđelu Vešticu, njegovu nekadašnju drugaricu, koja je najveća suparnica Tare Simov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading