(FOTO) VI STE DONELI KONAČNU ODLUKU: Ovo je NAJATRAKTIVNIJA učesnica Zadruga 4, a njih dve dele mesto!

Autor: Republika

Zadruga

21.06.2021

10:18

Bilo je napeto, ali su rezultati pokazala krajnji ishod.

youtube.com/printscreen
Logo Zadruge

Došao je trenutak kada ćemo proglasiti pobednika naše anketa, a na vama je bilod a izabere najatraktviniju zadrugarku Zadruge 4. 

Sigurni smo da je izbor bio težak, budući da su sve zadrugarke zgodne, atraktivne i zanosne. Međutim, kao i u svakom takmičenju, pobedu nose samo najbolji među najboljima.

Krenimo od trećeg mesta, vice šampionka u izboru za najizazovniju zadrugarku je Mina Vrbaški, koja je dobila 49 glasova.

instagram.com/_mina.official__
Mina Vrbaški

Drugo mesto na iznenađenje svih dele Aleksandra Nikolić i Paula Hublin, a njih dve imaju po 77 glasova publike. Definitivno najveća razlika dve zadrugarke, dok Nikolićevu krase silikoni, nadogradnja kose i zavodljiv izgled, sa druge strane Hublinova koja je potpuno prirodna, kovrdžave kose i ekscentričnog izgleda.

youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić
youtube.com/ Zadruga Official
Paula Hublin

I na kraju prvo mesto, koje je čak i ovaj put opravdala pripalo je Jovani Ljubisavljević. Poznato je da se Jovana bavila manekenstvom, i po njenoj priči koju je prepričavala zadrugarima, hodala je svetski poznatim pistama. Jovana se izdvojila u ovoj anketi, te je za tri glasa više osvojila prvo mesto.

youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević

Komentari (0)

Loading