(FOTO) VI STE DONELI KONAČNU ODLUKU: Ovo je NAJATRAKTIVNIJA učesnica Zadruga 4, a njih dve dele mesto!

Autor:

Zadruga

21.06.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je napeto, ali su rezultati pokazala krajnji ishod.

Foto: youtube.com/printscreen
Logo Zadruge

Došao je trenutak kada ćemo proglasiti pobednika naše anketa, a na vama je bilod a izabere najatraktviniju zadrugarku Zadruge 4. 

Sigurni smo da je izbor bio težak, budući da su sve zadrugarke zgodne, atraktivne i zanosne. Međutim, kao i u svakom takmičenju, pobedu nose samo najbolji među najboljima.

Krenimo od trećeg mesta, vice šampionka u izboru za najizazovniju zadrugarku je Mina Vrbaški, koja je dobila 49 glasova.

Foto: instagram.com/_mina.official__
Mina Vrbaški

Drugo mesto na iznenađenje svih dele Aleksandra Nikolić i Paula Hublin, a njih dve imaju po 77 glasova publike. Definitivno najveća razlika dve zadrugarke, dok Nikolićevu krase silikoni, nadogradnja kose i zavodljiv izgled, sa druge strane Hublinova koja je potpuno prirodna, kovrdžave kose i ekscentričnog izgleda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić
RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Paula Hublin

I na kraju prvo mesto, koje je čak i ovaj put opravdala pripalo je Jovani Ljubisavljević. Poznato je da se Jovana bavila manekenstvom, i po njenoj priči koju je prepričavala zadrugarima, hodala je svetski poznatim pistama. Jovana se izdvojila u ovoj anketi, te je za tri glasa više osvojila prvo mesto.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading