NADICA DOBILA OD KIJE ZELENO SVETLO DA OBELODANI SVE ŠTO ZNA O ŠA: Nenad ni ne sluti šta ga čeka i KAKVE PRLJAVŠTINE ĆE SE IZNETI!

Autor: Republika

Zadruga

21.06.2021

09:12

Kija dala zeleo Nadici da oplete po Ša!

youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar odobrila majci da sve ispriča o Ša!

Kija savetovala majku!

Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar, imala je tu privilegiju da joj ćerka bude član žirija Zadrugovizije, te su iskoristile priliku da se barem na kratko izgrle i izljube.

Kija poručila majci: Ispričaj sve što znaš!

Tom prilikom Kija joj je kroz šifru poručila da uništi Nenada Aleksića Ša i ispriča sve što zna o njemu.

– Kija Kockar je iskoristila priliku dok se grlila sa Nadicom da joj šapne da uništi Nenada Aleksića Ša i da ispriča sve što zna. Nije to zbog Ivane, već zato što smatra da ljudi ne treba da  ga žale i gledaju kao žrtvu, već da saznaju kakav je on zaista. Toliko je iznervirao na Zadrugoviziji da nije smela mnogo da ga komentariše da ne bi rekla i što treba i što ne treba.

Samo mu je poručila da je dosta olakšan, aludirajući na to da je u procesu razvoda izgubio dosta stečenog novca i dodala da nema potrebe da bilo šta priča, jer stoji iza svega što kaže njena majka. Nadica ga često kritikuje u rijalitiju, ali sad će tek biti šou kada je od Kije dobila zeleno svetlo da ispriča apsolutno sve – kaže za „Svet“ dobro obavešten izvor.

Komentari (2)

Loading
cica

21.06.2021 09:57

Šta nju briga za Ša.onaj je svoj propali brak unovčila,samozvana pevačica koja samo pljuje druge po portalima i tužaka se po Sudovima.Shvatili smo ko je i kakva je ,kao i njena majka.