(VIDEO) TARU UPOREDIO SA LJUTOM SUPARNICOM: Ša otkrio u kakvim je odnosima sa Anđelom Vešticom, pa umešao i bivšu suprugu Ivanu!

Autor:

Zadruga

21.06.2021

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko nedelja Tara je imala suđenje sa Anđelom, koje je odloženo, a sada ju je dečko uporedio baš sa njom.

RepublikaFoto: ST/D. Kadić
Anđela Veštica i Tara Simov

Nenad Aleksić Ša prošle noći je odgovarao na pitanja u igri istine Lepog Miće, a zadrugari su bili šokirani njegovim izlaganjem. Naime, Mića ga je upitao da uporedi Taru Simov i njenu ljutu neprijateljicu Anđelu Vešticu.

- Anđela mi je bila drugarica, čujem da me žestoko pljuje napolju, može samo da pljuje. U Taru sam se zaljubio, zavoleo sam je - odgovorio je Ša.

- Pljuje ga javno, mene u životu nije pljuvala - dobacio je Đedović.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ša

- Ona je sa Ivanom dobra, dolazi u salon. U narodu sad to tako mora da me pljuju - nastavio je Aleksić.

- Zaljubio sam se i zavoleo drugu osobu, način nije lep, desilo se na televiziji. Mnogi me pljuju, a možda su i gori - dodao je Ša.

Podsetimo, Tara i Anđela se i dalje sude, a nedavno je portal Republika.rs se sreo sa Simovom kako bi popričali sa njom o svemu što se desilo na suđenju, koje je odloženo, jer se tužena nije pojavila, što možete pogledati u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading