Kristina Spalević zatrudnela sa Kristijanom? JEDEM KAO MEĆAVA, NON-STOP MI SE SPAVA,GOLUBOVIĆ POTVRDIO!

Autor:

Zadruga

20.06.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina trudna sa Kristijanom?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, E-Stock
Kristina Spalević sumnja na trudnoću!

Zadrugari Kristijan Golubović i Kristina Spalević glavna su tema svih medija otkako su uplovili u romansu uprkos tome što je on oženjen.

Sada su pokrenute glasine i o njenoj trudnoći, a o svemu su govorili i u emisiji “Pitanja novinara”.

-Kristina, pitaću te direktno. Da li je jedna od tema bila i tvoja sumnja da si u blagoslovenom stanju? – glasilo je pitanje.

-Jeste, provlačili smo to – rekla je Kristina.

-To je blaga priča, ako sa nekim vodiš ljubav, možeš da očekuješ i to. Omaneš ponekad kad završavaš, kad ti je slatko. Pričali smo, ona je rekla da je trebalo da dobije, da nije dobila, da su joj grudi drugačije. Znači čuli ste, čim pitaš, znači da je razotkriveno. Nisam hteo da se zna. Ja sam sto puta dobio ponudu od devojke, pumpaj, nisi obavezan… – govorio je Golubović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, e-stock/Č.Vukojčić

-Ja nisam takva. Meni je jako neprijatno da pričam o ovome… Nesigurna sam, zato što, dešavaju mi se i loše stvari u poslednjih 15 dana. Nisam sigurna da li moje promene u ponašanju i raspoloženju dolaze odatle. Non-stop mi se spava, jedem kao mećava, često idem do toaleta. E, sad. Postoji i stres koji mi se nakuplja duže vreme, ne znam da li je zbog toga… Ciklus mi kasni, ne mnogo, ali u principu, kod kuće po meni može da se navije sat. Primećujem nešto. Može da bude i PMS – dodala je Spalevićeva.

-Ako budeš saznala da zaista nosiš Kristijanovo dete, da li bi te to obradovalo? – pitao je Darko.

-I jedno i drugo, imamo svađe u poslednje vreme, ovo danas… Ne znam koliko ću se oporaviti. Htela sam za par dana da tražim test za trudnoću – odgovorila je Kristina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading