(FOTO) BIVŠA ZADRUGARKA SE ISELILA IZ STANA ZBOG DUHOVA: Ispovest koja ledi krv u žilama, SVI DETALJI JEZIVE PRIČE!

Autor:

Zadruga

19.06.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko joj nije verovao da se to dešava, dok se nije desilo nešto što ih je izbezumilo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zadruga logo

Bivša zadrugarka Hana Rodić nedavno je raskinula sa svojim dugogosišnjim partnerom, što je šokiralo sve medije, budući da su planirali mnogo više.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Hana u suzama

Međutim, ono što je sada sve iznenadilo jeste da se Hana poverila i o iskustvu sa paranormalnim stvarima, naime, ona je u jednom video kod hrvatskog jutjubera iospričala da je sa tadašnjim dečkom morala da napusti stan zbog svega što se u njemu desilo.

- Moji koraci su bili u tri ujutru, ja sam se iselila iz stana zbog tih koraka koje sam čula. Ja sam živela sa nekim, bili smo u stanu, normalan je bio, ništa se čudno nije događalo do jednog trenutka. Znala sam uveče čuti korake, i ta osoba sa kojom sam živela me je pitala zašto šetam noću, a ustvari sam ja tu osobu htela da pitam zašto to radi. Imala sam panične napade zbog toga, svaku noć sam spavala sa upaljenim svetlom. Osoba sa kojom sam živela meni nije verovala, dok jedno jutro nismo pili kafu u dnevnom boravku. Znaš šta se dogodilo? Momenat strave i užasa, dok smo pili kafu, ključevi sa stola su odleteli sa stola, kao da ih je neko bacio. Uzeli smo stvari i iselili smo se iz stana. To je trajalo dve, tri nedelje, imala sam osećaj kao da me neko gleda iz ogledala, prejezivo je bilo - ispričala je Hana u jednoj emisiji na jutjubu koja se bavi jezivim ispovestima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Hana Rodić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading