(VIDEO) TRAŽIO MI JE POMOĆ DA VRATI MINU! Sanja saznala da se Car sve vreme IGRA sa njom i da planira pomirenje sa OVOM ZADRUGARKOM!

Autor: Republika

Zadruga

18.06.2021

19:13

Sanja saznala da se Car igra sa njom.

youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

Naredni prilog prikazao je Filipa Cara, koji priznaje da bi ponovo bio u vezi sa Sanjom Stanković, pa postavljaju jedno drugom uslove:

- Mislim da oni neće ući u vezu, Car bi bio u kombinaciji sa Sanjom, ali ne u vezi - rekla je Aleksandra.

youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

- Mislim da svakoj devojci treba moj odnos sa njim da bude za nauk, on je prvo bio dobar prema meni, a onda se ponašao onako kako se ponašao. Ne može da se oporavi od tih nekih stvari, želi da kvari svaki lep odnos, nejasan mi je taj njihov odnos, mislim da je to loše za oboje - komentarisala je Mina.

- On je mene pitao da li mislim da Mina ima osećanja prema njemu, ja sam mu lepo rekla da mislim da nema. Rekla sam mu da smo Mina i ja pričale o momcima, spoljnom svetu i svemu, pa sam ja donela zaključak. Sve vreme me je ispitivao za Minu. Predložila sam mu da odemo kod Drveta da odamo tajnu za tu drugu devojku, a on mi je rekao da mu pomognem da vrati Minu - otkrila je Jelena.

youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

- Koliko ova devojka kaže, šta je ovo! Jelena stvarno meni često priđe, volim ja popričati sa njom, volim ja prodavati šlagere. Više od pet puta mi je prišla i navodi me da pričam o tim ženama sa kojima sam spavao, naročito o Mini. Danas mi je na kauču rekla da često sa Minom priča o meni. Ja smatram da sve tri foliraju. Ja sam svaki put rekao da bih voleo imati normalan odnos sa Sanjom, kunem se u majku - vikao je Filip.

- Care, juče si mi tražio pomoć za Minu! - nastavljala je Jelena.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Komentari (0)

Loading