(VIDEO) ZBOG NJE BIH SVAŠTA URADIO, ALI NE BIH POTPISAO TUĐU KAZNU KAO ŠA: Alen progovorio o odnosu sa Majom nakon SAZNANJA O TRUDNOĆI!

Autor:

Zadruga

19.06.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planiraju venčanje!

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Spremni za bebu!

Maja Marković i Alen Hadrović nedavno su javno podelili da će postati roditelji i da su zbog toga jako srećni.

Porazgovarali smo sa njima o njihovom odnosu i njihovim iščekivanjima. Oni su već neko vreme uživaju u vezi, pa su nam otkrila kako izgleda zajednički život posle rijalitija, a kako kažu ne nedostaje im skoro ništa iz "Zadruge". Rijaliti je kod Alena prouzrokovao nesanicu koja je trajala tri nedelje:

- Samo sam gledao gde je Maja, hvala Bogu ona nije napravila nikakvu glupost. Ne znam da li mi je bilo lepše kada je izašla ili kada sam saznao da je trudna!

 

 

Pitali smo ih i šta misle kog će pola biti dete, a Alen je preuzeo inicijativu i kao iz topa odgovorio devojčica, što nas je navelo na pomisao da je to zbog onog starog verovanja da samo švaleri prave žensku decu. Ovo je Alena nasmejalo pa nam je otkrio i da je sanjao da će biti ćerkica.

Progovorili su ovom prilikom i o venčanju:

- Da pričali smo o tome, planiramo neko venčanje. Aktivno tražimo mesto, tako da će venčanja sigurno biti, a da li će biti u krugu bližih ljudi ili će biti nešto gala, videćemo. U crkvi će biti to sigurno!

 

 

Kako je aktuelna tema i Šaovo potpisivanje da će Tarinu kaznu preuzeti na sebe, logično je bilo pitati Alena da li bi on to uradio zbog Maje:

- Uradio bih ja mnogo toga zbog ljubavi, ali to ne bih potpisao. Ništa ne potpisujem bez svog advokata, a ovako napolju, uradio bih sve za nju i pomogao bih joj u bilo čemu, pa bih i to potpisao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading