PREPISANA SU JOJ TRI CIKLUSA HEMIOTERAPIJE I ZRAČENJA: Marija Kulić vodi tešku borbu sa tumorom, NEKA NAM JE BOG U POMOĆI!

Autor: Republika

Zadruga

18.06.2021

08:39

Marija u teškoj borbi sa tumorom!

youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić prima hemioterapije!

Marija Kulić vodi tešku bitku sa tumorom limfne žlezde.  Iako je operisana pre dva meseca, lekari su joj prepisali tri ciklusa hemioterapije i zračenje, pa Marija pomoć traži u alternativnoj medicini kako bi sve ovo lakše podnela.

Traže spas u čajevima i molitvama!

–Verujem lekarima, znam šta me sve čeka i spremna sam psihički na to. Proces je dug, ali se nadam najboljem. Zasad se dobro držim i sve podnosim kako treba. Imam mučnine i povraćanje posle hemioterapija, izgubim snagu, apetit, budem baš loše volje, ali se polako vratim u normalu. Slušam i raspitujem se za razna lekovita bilja – priča Marija za Svet i nastavlja:

youtube.com/Zadruga Official

–Čujem šta je kome pomoglo, pa probam i ja. Sigurno neće da mi škodi, a ako pomogne, super. Uzimam ih kao čajeve, neke biljke stavljam i u obrok, za jačanje imuniteta. Za ovu moju bolest kažu sa svih strana da je najbolja kopriva. Koristim je na sve moguće načine. Takođe su dobri pelin, peršun, beli luk, kao i jezgra koštice šljive i kajsije. Sve se unosi sveže ili kao dodatak jelima. Svega se pridržavam, tako da neka nam je bog u pomoći, u molitvama pronalazim snagu – kaže Marija, koja je tek nedavno počela da koliko-toliko jede, pošto posle operacije 20 dana sem vode i tečnosti ništa nije mogla da stavi u usta.

–Bukvalno ništa nisam mogla da jedem jer sam i krajnike operisala, pa idem na zračenja svaki dan. Zrači samo to mesto gde je bio tumor, ne oštećuju se druga tkiva. Slušam, pridržavam se svega, trudim se da budem jaka zbog sebe, Siniše koji takođe ima zračenja, ali i ćerki kojima smo još potrebni, baš kao i Miljani i unuku Željku – kaže na kraju razgovora Marija.

Pogledajte kako Anabela slavi rođenje unuke:

Komentari (1)

Loading
Koko

18.06.2021 23:33

Marija ,želim ti brz oporavak i dug život.Drži se ,jaka si ti žena.