(VIDEO) ŽIVOT SI PROVEO PORED KLOZETSKE ŠOLJE: Kristijan i Nadica urlali jedno na drugo, A ONDA MU JE KIJINA MAJKA REKLA STRAVIČNU STVAR!

Autor:

Zadruga

17.06.2021

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica i Kristijan u sve većem sukobu!

 

Foto: youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović i Nadica Zeljković

Kristijan Golubović Nadica Zeljković su u sve većem sukobu, pokušao je da je ponizi za crnim stolom, a ona mu je onda održala lekciju.

- Rekao si da si trebao da imaš se*s sa Nadicom, šta misliš da li bi mogao da je smuvaš? -pitao je Milan.

- Ja sam se to sprdao, ja sam to rekao kada su me kometarisali zbog prevare sa Krisitnom, pa sam ja rekao da sam se smuvao sa Nadicom da bi i to bio problem. To je neko moje nezadovoljstvo koje traje 6 godina. Ja sam svakodnevno ljut na Kristinu, pa joj često kažem mogao sam da biram, a sa njom završim. Ja se kajem zbog prevare, a to što sam rekao bolje Nadicu.,.. Vi ste za mene klozetske šolje - rekao je Kristijan.

Foto: youtube.com/printscreen
Nadica i Kristijan u sukobu

- Možda je to rekao jer sam ja burno reagovala na njegovu vezu sa Kristinom, a onda su oni kometarisali da sam ja zaljubljena u tebe. Ti si mene i moju ćerku i ovako vređao. Ti si ceo život proveo pored klozetske šolje - rekla je Nadica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading