(VIDEO) AKO ME VOLIŠ, VOLI ME! ŠA U NEVERICI: Nenad Aleksić od jutros priča o Tarinom ponašanju, očajan, NE ZNAM ŠTO TO RADI!

Autor:

Zadruga

17.06.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša i Jelena o Tarinom skandaloznom ponašanju!

Foto: youtube.com/printscreen
Jelena Batos i Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša javno je prevario svoju suprugu, a na napade vezane za njega i Taru odgovara pričom da apsolutno veruje u Taru Simov i njene namere.

On je jutros vodio razgovor sa svojom bivšom devojkom Jelenom Batos, a po onome što je pričalo izgleda da se više ne drži iste priče. NJih dvoje su se ponovo osamili, a Ša je zakukao nad svojom sudbinom.

- Što me ne puste ljudi na miru... - kukao je Nenad, dok je Jelena pokušavala da mu objasni da nemir unose pitanja u vezi sa brojnim Tarinim aferama i postupcima, a kojima jasno pokazuje koliko za njega ne mari.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

- Ja ti opet kažem, ona ne bi trebalo da daje materijala za to sve - rekla je Jelena, dok je Ša sve potvrđivao.

- Pa ne bi... Ne znam što. Ako me voliš, voli me, pokaži koliko i ja tebe volim, a ja joj pokazujem sto posto. Ne postoji procenat kojim bi se izmerilo ovo moje -zaključio je Ša.

Foto: youtube.com/printscreen
Ša i Jelena o Tari Simov

- Ne bi trebalo da daje materijala nikakvog, uopšte, kako ti živiš ovde, tako bi ona trebalo da živi. Znači, nema izlazaka, nema ničega. Jer onda samo tebi bude gore - napominjala je  Jelena kako bi Tara trebalo da se ponaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading