(FOTO) POTRESNO! Osman napisao pesmu za Kijinu majku, pa spomenuo i NJENOG POKOJNOG OCA!

Autor:

Zadruga

17.06.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman je poznat po svom maniru da se bavi pisanjem poezije, a ovaj put je otišao korak dalje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić

Osman Karić, otac Stefana Karića poznat je po tome da vrlo često izbaci poneku napisanu pesmu, pa je to uradio i ovaj put, zbog čega su se usijale društvene mreže.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Osman

Naime, Osman se sa svim Karićevim bivšim devojkama uglavnom i obračunavao preko pesama, a sledeća će vas sigurno dovesti do suza.

- Bila jednom jedna baka, mesto metle prevoz joj je bila štaka, letela je kao svraka, nije ona baka svaka. Zanela je svetla velikoga grada, na glavi joj raste brada. Zavadi, pa vlada, Misica joj glavna tema sada. Mrzi baka sve što hoda, za opstanak pokojnog dečaka će da proda, a ćerku donela joj roda... Baka priča samo laje, vređa druge i ne haje, dok u sebi samo baje. Baka skače žvaće gaće, od zlobe i pakaosti ne zna šta će. Kaže baka vrati će se odakle je došla, živela je negde tamo preko pančevačkog mosta. Ps: Konobarice, šta pije crni sto, j*bali te na livade vo - napisao je Osman.,

Foto: instagram.com/karic_osman
Osmanova pesmica za Nadicu

Jasno je sasvim da se radi o majci Kristine Kije Kockar, Nadici Zeljković, koja već mesecima unazad ima žestoke i brutalne okršaje sa Jovanom Ljubisavljević, a kako je ona Stefanova izabranica, sasvim je logično, kao i do sada, da će tata Osman da je zaštiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Delegat

17.06.2021 12:37

Oj osmane, cvijeće bez maane, tebe berem kad idem napolje.

Milena

17.06.2021 15:26

@Delegat - ....tebe berem, kad idem da se..m ;)

Nebojša

17.06.2021 12:39

Kakav muški gad, muški s*rad.

Odgovori 13 2
MladenBg

18.06.2021 05:26

Sad vidimo na koga je njegov avatar, njegov tupavi sincic. I ovaj igra rijaliti spolja..... uvedite ga pa da budu kompletni u ludarijumu. Cime se ovaj bavi kada gleda zadrugu i usmerava svog rumenka.... Kakav odron od ljudi....