(FOTO) TOMOVIĆ UDARIO NA ŠA? Vladimir BESAN kao nikad, javno poručio: PIH LAŽOVI!

Autor:

Zadruga

17.06.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravio potez koji je sve iznenadio!

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ /ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičič
Ša, Tara, Ivana i Tomović

Bivša zadrugar Vladimir Tomović retko kad se oglašava po pitanju mnogih tema kada je u pitanju Zadruga i učesnici. Međutim, sada je napravio jedan potez koji je mnoge iznenadio. 

Naime, Tomović je na Instagram profilu napisao anketu i dozvolio pratiocima da glasaju od ponuđenog, a pre toga je uveo u priču. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

- Baš me nešto zanima. Ali iskrene budite. Pitanje je za žene. Da li bi radije bile sa nekim ko ima milione, a nije neki čovek i neke pameti ili sa momkom koji ima prosečna primanja, a dobar je čovek? - upitao je Vladimir.  

Foto: instagram.com/vladelije
Tomovićeva anketa

Posle izvesnog vremena, vidno besan, Tomović je napisao kratak stori ,,Pih lažovi. Pih". Odmah potom je obrazložio svoj ugao gledanja.

RepublikaFoto: instagram.com/vladelije
Tomović ljut

- Živimo u svetu gde nije važno kakve gene nosiš, kakvo vaspitanje nosiš od kuće... Nije važno od koga si i čiji si. Jesi li human, učen da poštuješ starije, radan i vredan. Salda na računu i s*se u izlogu. To se traži - napisao je Vladimir i ostavio smajli koji povraća.

Foto: instagram.com/vladelije
Tomovićev status

Mnogi su pomislili da je Tomović ovaj potez napravio aludirajući na njegovog rijaliti protivnika Nenada Aleksića Ša, budući da je reper uvek isticao koliko ima novca na računu, a sa druge strane je svoju zakonitu suprugu Ivanu Aleksić prevario sa Tarom Simov. Procenite sami da li se ovo odnosi baš na Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading