TRESLA SE BELA KUĆA: Maja i Janjuš napravilI haos, NEMOJ DA ME GREBEŠ!

Autor:

Zadruga

16.06.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Janjuš se posvađali, ukućani poludeli!

Foto: youtube.com/printscreen
Maja i Janjuš

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković gostovali su uživo u emisiji Ognjena Amidžića, a nakon povratka u Zadrugu nastao je haos u spavaćoj sobi!

Maja je odjednom počela da vrišti, histeriše i plače, pa je par puta i uštinula Janjuša, a onda on nije mogao da se suzdrži više, pa je počeo da je vuče za ruke i urla na nju.

Foto: youtube.com/printscreen
Maja i Janjuš u ozbiljnoj svađi

- Zašto se tako ponašaš prema meni? Zašto, zašto, zašto? Sve ovo mi radiš namerno - Maja je urlala i zaletela se ka Janjušu, štipajući ga.

- Što me štipaš? - pitao je Janjuš.

- Vidiš šta si mi uradio namerno. Rekao si mi da ćeš mi to uraditi! Zašto si takav prema meni? Zašto si takav? Zašto si takav prema meni? Vređaš me na kvarno, govoriš mi da sam k*rva, da nećeš da me vidiš - nastavila je Marinkovićeva dok se gušila u suzama.

Foto: youtube.com/printscreen
Maja u suzama

- U emisiji si mi rekao da ćeš da me provociraš da bi svi skočili na mene! Praviš me ludom! - urlala je Maja.

- Nemoj da me grebeš, skloni se od mene - drao se Janjuš, a onda izgubio kontrolu, pa Maju uhvatio za ruke i počeo da vuče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading