BOLJE DA SAM ZVEKNUO NADICU! JA, DEDA, UPRAŽAVAM INTIMNE ODNOSE SA KLINKOM OD 20 GODINA: Kristijan sebe nazvao PEDOFILOM!

Autor: Republika

Zadruga

15.06.2021

23:11

Kristijan Golubović šokirao sve novom izjavom.

youtube.com/AmiG Show
Kristijan Golubović

Budući da se bliži kraj najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Ognjen Amidžić je u svojoj emisiji ''Amidži Šou'' na Pink televiziji, okupio je najaktuelniju ekipu iz četvrte sezone rijalitija ''Zadruga''.

On je u razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem, Majom Marinković, Filipom Carem, Aleksandrom Nikolić Aleks, Kristijanom Golubovićem i Kristinom Spalević razgovarao na sve aktuelne teme iz rijalitija, ali i igrao razne igrice.

Kristijan Golubović je na samom početku emisije otkrio svoje trenutno emotivno stanje:

youtube.com/AmiG Show
Zadrugari

- Loše! Negativan sam i neraspoložen, ne služim za primer nikome, ni naša veza ni naše ponašanje. Mislim da sam totalno pogrešio pri izboru. Ona je odlična osoba i laf, nemam reči da je ukorim, ali jednostavno nije osoba za mene. Drugačije gledam na život kad sam sa svojom ženom. Žao mi je zbog svega što sam uradio, nije zaslužila ni Ivana, ni ja, ni ona nije zaslužila da smo uopšte u ovakvom bedaku - priča Kristijan, pa otkriva kako će da reši ovu situaciju:

- Na iskušenju smo pali! Nisam ja željan ribe, nisam odolevao, u životu imam hoću ili neću. Kad ja naumim nešto mogao sam da zveknem Nadicu lagano. I bolje da sam zvekno Nadicu, ne bi sekla vene, ne bi skakala na glavu. Ludačka je priča, ali barem nemam problema sa devojkom - zaključio je Golubović.

youtube.com/AmiG Show
Kristijan Golubović

- Kad doživiš neke stvari odmah na početku i jasno ti je da znakovi kraj puta postoje i da treba da ih poslušaš... Mogu samo da kažem da ja i Kristina nismo primer nikome kako treba da se ponaša. Šta ja radim, deda kar*m ribu 30 godina mlađu. Pedofilija? Varam ženu koja je suprelativ žena, nevina došla u brak sa 28 godina, tri puta se našminkala u životu i šta biram? Devojčicu koja je puna entuzijazma, koja će sutra ovde da skače po bini i bude Madona. To je prespektiva nula! Tek posle lošeg izbora ti se otvaraju karte i kažeš ovo nije prava stvar - dodaje Kristijan.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Komentari (1)

Loading
Aurora12

16.06.2021 07:35

Bolje da su te zatvorili u Zooloski vrt , u poseban kavez, da ljudi vide lazljivog mutanta koji je umislio da moze svakome da drzi pridike.