TRAGEDIJA U PORODICI KOJA JE POTRESLA DARKA TANASIJEVIĆA: Voditelj u suzama u emisiji, NIJE MOGAO DA SE ZAUSTAVI!

Autor:

Zadruga

15.06.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt u porodici voditelja koja ga je zatekla!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Darko Tanasijević imao smrtni slučaj u porodici!

Voditelj Zadruge Darko Tanasijević  za MONDO otkrio da je vodio program od sedam sati neposredno nakon saznanja za smrtni slučaj u porodici!

Novinar i voditelj Zadruge Darko Tanasijević krije svoj život od očiju javnosti, a o njegovoj porodici i ljubavnom životu se takođe malo zna. Ono po čemu se izdvaja je profesionalnost, a dokaz za to je da je nakon bolnog saznanja za smrtni slučaj u porodici, vodio uživo program od sedam sati!

Za kamere MONDA i emisiju Realna priča je prvi put otvorio dušu o svom životu i progovorio o najtežim trenucima, među kojima je i gubitak bake za koju je, kako kaže, bio veoma vezan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

“Ja sam profesionalan i nikada ne bih kolege ostavio na cedilu, i da ih ne uvalim u neki problem. Meni je inače baka preminula, mamina mama sa kojom sam ja odrastao, za koju sam vezan, kod koje sam živeo, jeo, spavao i sve. Ta informacija je meni jako teško pala, međutim, ja imam ono kasno paljenje. Trebalo mi je da ja tu informaciju kakva jeste svarim sam sa sobom, i da onda odreagujem. Ja sam bio u nekom stanju šoka i to je bilo možda sat ili dva kada je trebalo da odem da radim emisiju, ali sam ipak rekao: ‘Okej, odradiću’. Još je bila neka emisiju u Zadruzi koja je bila šaljiva, gde je trebalo da dam maksimum svoje neke pozitive. Ja sam tu emisiju odradio kao da radim finale Evrovizije, sa toliko euforije i neke razdraganosti, i optimizma. Ja sam se lično osećao katastrofa, i to niko nije mogao da zna, niti da vidi. A dok sam radio emisiju, razmišljao sam kako mi je mama i svi kod kuće…”

Nakon toga, voditelj nije uspeo da sakrije suze govoreći o baki i to šta nije stigao poslednji put da joj kaže.

“Nikad joj se čini mi se nisam zahvalio na svemu, na svemu što mi je pružila, na svim trenucima u kojima je bila uz mene. I nikad joj nisam rekao da je bila najbolja baka na svetu. Mnogo mi nedostaje…”

Popularni voditelj je zatražio pauzu snimanja emisije kako bi se pribrao, pa nakon par minuta odlučio da priča o vedrijim temama. Osvrnuo se na Zadrugu pa prvi put javno priznao da više voli Kiju, nego Lunu!

Otkrio je da bi bio i sa nekim od učesnica rijaliti programa, pa pomenuo i Miljanu Kulić!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

15.06.2021 15:10

Zna se da je gay...