(VIDEO 18+) NIŠTA MU NIJE SVETO, PA NI DETE: Nakon ZAKLETVE da će RASKINUTI sa Majom da bi spasao STARATELJSTVO nad Krunom, Janjuš imao VRELU AKCIJU

Autor: Republika

Zadruga

15.06.2021

11:53

Janjuš ne prestaje da šokira i iznenađuje.

prinskirintviter
Maja i Janjuš imali vrelu akciju

U ranim jutarnjim satima Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su vrelu akciju ispod pokrivača, što je apsolutno sve šokiralo i iznenadilo.

youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš u svađi

Podsetimo, prethodnih dana Janjuš je bio u nervnom rastrojstvu, nakon što je dobio tužbu od svoje bivše supruge Ene, da želi korigovanje odluke o starateljstvu, te je on to predstavio kao da želi da mu oduzme dete, zbog svih eksplicitnih dešavanja koja su se odigrala sa Marinkovićevom

Međutim, izgleda da su mu neke stvari i nagoni i te kako preči od toga da se predstavi kao uzoran otac, pa je ponovo sebi dozvolio i dopustio da ispod pokrivača sa Majom ima intiman odnos.

 

Komentari (0)

Loading
Tu

15.06.2021 13:06

Budalu ne treba ni komentarisati. Nimfomanku maju, takofje. Njemu treba potpuno uskratiti vidjanje deteta, jer je olos i nasilnik, a za psiho bolesnicu zatraziti zabranu prilaska. Ona uz punu njegovu saglasnost moze da naudi detetu. Folirant, koji toliko voli svoje dete, nadje utehu u seksu? Ma, fuj, bre. Koga on laze? Neka posteno kaze, da mu je draze medjunozje nimfomanke od deteta i neka nastavi dalje.