TARA SE VIDELA SA OVOM ZADRUGARKOM PA JOJ OTKRILA ŠTA PLANIRAJU ŠA I ONA: Nataša Radan oprostila Simovljevoj batine, pa se našla s njom čim je izašla!

Autor: Ivana Radivojević

Zadruga

14.06.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Nataša Radan koja je prošle noći napustila Zadrugu odlučila je da razveze jezik i otkrije dešavanja iz Bele kuće.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nataša Radan i Tara Simov

Bivša zadrugarka Nataša Radan koja je prošle noći napustila Zadrugu odlučila je da razveze jezik i otkrije dešavanja iz Bele kuće. Nataša je za naš portal Republika.rs podelila utiske iz Bele kuće, te se osvrnula na njen odnos sa Anđelom Rankovićem. Nataša nam je i otkrila da li će tužiti Taru Simov zbog fizičkog nastranja na nju.

Kako se osećaš nakon izlaska iz Zadruge? Šta si prvo uradila?

- Pogubljeno itekako, dosta mi je teže ove godine nego prošle, ali svakako će biti bolje. Prvo što sam uradila jeste da sam se čula sa svojim najbližima, a onda krenula malo da sredim frizuru, večeras odmaram i ujutru lagano idem kod svojih. 

Anđelo i ti ste imali turbolentan odnos u rijalitiju, da li ste se čuli nakon tvog izlaska i kakvo je tvoje mišljenje sada o njemu?

- Što se tiče Anđela i našeg odnosa, imate pravo, itekako je bio turbulentan, pokušavala sam mesecima to da ispravim i objasnim, ali nije mi se dalo tako da sam ja na naš odnos još pre par meseci stavila tačku i ne bih ga više dovodila u pitanje. Nemamo on i ja šta da se čujemo, među nama je sve gotovo, sve najbolje mu želim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nataša Radan i Anđelo Ranković

Kakvo je tvoje mišljenje o Sanji Stanković?

- Što se tiče Sanje o njoj sam imala ružno mišljenje kada je radila neke stvari namerno da bi mene isprovocirala, a znala sam da je to sve njoj igra, te smo dosta nakon toga i razgovarale i iskristalisale naš odnos, sada smo skroz ok. Tako da možemo reći da sada nemam apsolutno šta ružno reći o njoj, baš naprotiv.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Sanja Stanković

Kako kometarišeš odnos Maje i Janjuša ?

Maja i Janjuš su priča za sebe, oni se toliko vole, da su prešli jedno drugom preko svakakvih stvari. Sada je malo napeta situacija zbog Janjuševog trenutnog stanja, ali ja mislim da će oni prevazići i ovo, jer Maja je u pravu kada su sami on je totalno drugačiji i daje joj za pravo neke stvari, a posle se vadi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković i Marko Janjušević

Kako komentarišeš odnos Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića?

- Mislim da se Stefan baš zaljubio, ali iskreno zbog ovolikog pritiska mislim da neće biti zajedno po završetku rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić i Jovana Ljubisaljević

Kako kometarišeš odnos Kristijana i Kristine ?

- Pa sa Kristijanom i Kristinom nisam provodila nešto puno vremena, viđali smo se samo tokom emisija, mislim da se Kiki jeste vezao, ali da od njih nema apsolutno ništa.. Mislim da će ona kao što i sama kaže u Zadruzi 5, a da će on nastaviti dalje. Nije Kristijan rođen za jednu ženu.

Kako komentarišeš odnos Tare i Ša? Da li mislim da je pogrešio što je platio njenu kaznu? 

- Mislila sam da je Ša prs'o što nakon svih hipotetičkih pitanja i dalje veruje u tu ljubav i Taru, ali sam se uverila da ga Tara čeka te samim tim mislim da je ispravno postupio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Imala si žestok sukob Ša, kada je Tara skočila i fizički nasrnula na tebe, da li ćeš je tužiti kao Dragana Mitrović?

- Nenad je tada bio u najstrašnijem rastrojstvu sve je shvatao kao napad, meni namera nije bila loša ali svakako oprostila sam i njemu i njoj ali njemu one izrečene uvrede nikada neću zaboraviti. Neću tužiti Taru, ja to drugačije rešavam, mada u ovom slučaju nema nikakve potrebe jer sam imala razumevanja i previše, pa sam oprostila. 

Videla si se sa Tarom nakon izlaska, šta ti je rekla?

- Srele smo se u salonu, nismo toliko pričale o rijalitiju, osim toga da čeka Ša. Ona želi da živi sa njim. 
Svoj život ne krije, svaki korak joj se zna jer niko od viđenih nije ni u kakvooj šemi sa njom, sa svima se druži
.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jeca

14.06.2021 23:01

Pa naravno kada se bave istim poslom!