(VIDEO) DRAGO MI JE ŠTO SE OVO DESILO SA TAROM I ŠA: Rialda nahvalila Đedovića, pa Sandri REKLA OVO!

Autor:

Zadruga

14.06.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda nahvalila Marka Đedovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda Karahasanović

U toku je raspodela budžeta Rialde Karahasanović, a nakon što se pevačica obračunala sa Lepim Mićom, ona je nastavila da deli novac.

- Sebi ostavljam mali. Dva srednja, jedan Franu, jedan Dragani. Dragana, treba da gradiš odnose sama, a ne da gledaš kroz druge ljude. Svako ima svoju verziju priče. Ja naše svađe ne doživljavam, bile su bespotrebne. Samo sam htela jednu stvar da kažem, ispala si prema Ani Bulatović kao da imaš duple standarde. Ana i Kristina su imale sličnu situaciju, a Ani si to stalno u svađama napominjala, a sa Kristinom si dobra. Govorila si kao: "Ja sam prevarena žena, a ti si ljubavnica". Imaš dvostruke aršine što se tiče pojedinih ljudi. Manje više imam lepo mišljenje o tebi. Brani se kako znaš - govorila je Rialda, pa nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda Karahasanović

- Fran, takva je situacija kakve jeste. Dosta smo bliski u poslednje vreme. Gotivim te. Imaš haos postupke, ali mislim da, generalno, niko ovde nije pametan. Gledali smo Kenan i ja Paulu i tebe sinoć kako prostirete veš, kada imate vaš svet mimo ovoga i te kako funkcionišete. Prevaziđi stvari, to je poenta, jer samo štetiš sebi i svom odnosu. Pretalentovan si, čeka te uspeh. Neće sve ovo biti za džabe. Uradiće plodom! - istakla je pevačica Pujasu.

- Marku Đedoviću veliki. Tanka je linija između šišanja šiki i prijatlejstva. Ne možeš da očekuješ da te svako razume ovde. U ovom projektu si pokazao koliko si lojalan. Tara je išla od osobe do osobe, plakala, kukala kao ker, ti si pokazao da si lojalan. Glumiš psihoterapeuta svima od nas - govorila je Rialda.

- To je tako izgledalo. Da nije bilo Sandre i mene, to bi bilo gore. Bolje ja da slušam, nego da se tuku - odgovorio je Đedović.

- Moram i Sandri da kažem, drago mi je što se ovo desilo sa Tarom i Ša. Žrtvovala si svoje ciljeve zarad njih, da bi ti ovako vratili - istakla je pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda Karahasanović

- Đedoviću, ti uvek kažeš realno, koliko god da se družiš sa nekim. Meni si tako pričao. Ja kada sam ulazila, razmišljala sam kako ću da se predstavim, kalkulisala sam. Nisam uradila neke stvari kada je trebalo da ih postavim na mesto. Bio si u pravu za neke moje stvari - rekla je Rialda.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading