U MINUSU SAM 100.000 EVRA, A GOLUBOVIĆ BI ME PATOSIRAO DA SAM UŠLA U ZADRUGU: Stanija otvoreno o nekadašnjem PARTNERU!

Autor:

Zadruga

13.06.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta sve priznala na održanoj "Zadrugoviziji".

 

Foto: printscreen/youtube.com
Stanija iskreno o svom ulasku u Zadrugu

Stanija Dobrojević bila je jedna od članova žirija koji su ocenjivali ukućane na sinoćnjoj "Zadrugoviziji", a od kako se saznalo da je ona na crvenoj stolici, svi su s nestrpljenjem čekali njeno suočavanje sa Kristijanom Golubovićem.

Ona je sinoć prokomentarisala i to što je Golubović neretko spomene.

- Često dobijam isečke i klipove gde me on često spominje. Po meni je to negativno i ne znam zašto to radi. Nije mi jasno da on pored svih svojih muka u životu, s obzirom na to da je rasturio brak u kom ima dete, kako me se uopšte seti u tom rasulu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Smatra da bi došlo do obračuna sa Golubovićem

- Da sam ušla u ovu Zadrugu, kao što je trebalo, mislim da bi bilo kobno, zato što znate moj profil, ja sam oštra na jeziku i ne ćutim nikom, pa ni njemu i to je nekako trebalo da bude, da tako kažem, moja uloga u rijalitiju, jer oni uvek ljude biraju po karakteru. Videli ste sav onaj haos i frku pre Zadruge, e sad, zamislite sve to u zatvorenom prostoru kada bih ja krenula. Mislim da bi sigurno došlo do fizičkog obračuna i da bi on mene patosirao ili tako nešto ili bih morala samo da ćutim, a onda nije to to. Izbegla sam ovu Zadrugu i u minusu sam preko 100 000 evra, koliki je trebao da mi bude honorar, ali drago mi je zbog svega toga, jer večeras u ovoj stolici kad ga gledam, ovo je mnogo bolje. Super je sve- rekla je Stanija i dodala:

Foto: printscreen/youtube.com
Žiri na poslednjoj "Zadrugoviziji"

- Nisam se uplašila sada kada sam ga ugledala, kada su bile one pretnje sa njegove strane tada sam se plašila i plašila bih se da smo u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

13.06.2021 12:23

Za šta imaš dećkića da te brani??? ;) Ili je i on sumnjivog opredeljenja?