(VIDEO) TARA NE PRESTAJE! Zbog OVOG njenog poteza će Ša ostati bez 10.000 evra!

Autor: Republika.rs

Zadruga

13.06.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stalno mu pravi probleme!

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Zbog nje će biti kažnjen!

Sinoć je u Zadruzi održana poslednja “Zadrugovizija” ova sezone, pa su se zadrugari potrudili da ostave što bolji utisak.

Jedan od parova bili su reper Nenad Aleksić Ša i Jelena Batos, koji su izveli pesmu “Pravila”. Nakon nastupa usledili su komentari žirija, a jedna od članica bila je i pevačica Ljupka Stević.

-Nenade, dvojka si. Super si, energija je prštala – rekla je Ljupka, a mnogi su u njenim rečila prepoznali tajnu poruku Tare Simov upućenu Ša. Naime, broj dva je bio njihova tajna šifra koja je značila da se vole, a kako je Ša priznao zadrugarima, dogovorili su se da će, kada jedno od njih dvoje napusti rijaliti, upućivati jedno drugom šifrovane poruke, što je strogo zabranjeno.

Foto: printscreen
Nenade dvojka si!

Iz tog razloga Ša je bio kažnjen kada mu je Tara pustila balone poručivši mu da ga voli, a zbog poruke koju mu je poslala preko Ljupke sada bi mogao ostati bez 10.000 evra, piše "Alo!". 

Da je zaista Simova uputila tajnu poruku reperu svedoči i njena objava na Instagramu. Ona je objavila Aleksićevu fotografiju sa “Zadrugovizije” i preko nje stavila srce i broj dva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

13.06.2021 08:56

Pa kad produkcija stalno spletkari i podmeće patke, što da i ovi ne 2

Jeca

13.06.2021 15:04

Koje nedolicno stvorenje!