JANJUŠ ZAZIRE OD KOBNE BOLESTI, TAKI STRAHUJE ZA MAJU: Posledice brutalnih svađa postaju SVE VIDLJIVIJE!

Autor:

Zadruga

13.06.2021

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjuš u strahu za sopstveno zdravlje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš smatra da je oboleo
Marko Janjušević i Maja Marinković gotovo svakodnevno proživljavaju stresne situacije, s obzirom da im svađe neretko eskaliraju. 

Sve nemile scene koje su se dogodile između ovog para, uticale su i na Janjušev imunitet i nervni sistem, a to može dovesti do ozbiljnih posledica.

Naime, on se danima žali na glavobolje, i misli da ima neku ozbiljnu bolest. Najavio je i da će otići na rentgen čim napusti Zadrugu. 

 

 

Janjuš po prirodi ima kratak fitilj i onda je logično što se ovoliko nervira zbog burne veze koju ima sa Majom. Ona sa druge strane iskreno ispoljava emocije, prosto je takva i oni napadi na njega su jači od nje. Ništa ona ne radi da mu naudi, samo je eksplozivna, međutim, kada sazna da stres koji Janjuš trpi može da izazove niz opasnih bolesti koje mogu da budu i kobne, Maja će poludeti od brige, a gledajući je kakva je, može da digne i ruku na sebe – objašnjava izvor za Scandal, a Majin tata Taki ne zna više od muke i brige šta će.

Foto: Aleksandar Nalbantjan
Taki se brine za ćerku

Jako se brinem za Maju, čim se rijaliti završi, moram da je vodim u Švedsku, što dalje od Janjuša. Uništio mi je dete, a on je bez nje niko i ništa! Sram ga bilo, manipulator jedan. Dobro zna da bez moje Maje ker neće imati za šta da ga ujede, pa tamo jade pravi s njom, ali dok sam ja živ, neće moći. Kopaću i rukama i nogama da zaštitim svoje dete – rekao je Taki koji, iako je svestan da je Maja odrasla, učiniće sve da je odvoji od Janjuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading