(FOTO) ALEN PO PRVI PUT POSTAJE OTAC, MAJA MARKOVIĆ U DRUGOM STANJU! Hadrović ne krije RADOST: Istina je! Jako smo srećni, išli smo pre tri dana na ultrazvuk, sve je super!

Autor:

Zadruga

12.06.2021

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Alen uskoro postaju roditelji!

Foto: printscreen/instagram
Alen i Maja očekuju prinovu

Bivši učesnici četvrte sezone "Zadruge" i ljubavni par Alen Hadrović i Maja Marković postaće roditelji po prvi put, i samo par meseci nakon izlaska iz rijalitija. 

Naime, prema pisanju medija, Maja je u trećem mesecu trudnoće, a njih dvoje su nerazdvojni kao i kada su boravili u Beloj kući, pa je izvesno i da će uskoro na "ludi kamen".

 

 

- Istina je! Jako smo srećni, išli smo pre tri dana na ultrazvuk, sve je super! Moji i njeni roditelji su presrećni takođe! Ova beba je plod velike ljubavi - ponosno ističe Alen za Pink.rs i dodaje da prinovu očekuju krajem ove ili početkom naredne godine. 

Inače, Maja iz veze sa prvim verenikom Jovicom ima sina Andriju, a ne krije koliko ju je usrećilo saznanje da će po drugi put postati majka.

 

 

Uzbuđena sam, presrećna… Još dok sam bila u Zadruzi znala sam da želim ceo život da provedem sa Alenom, a sad ćemo još imati i bebca!- istakla je.

Foto: printscreen
Njhovoj sreći nema kraja!

Podsetimo, Maju i Alena spojio je rijaliti, a upravo zbog njega ostavila je dugogodišnjeg verenika, i to pred kamerama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading