(VIDEO) ZBOG NJEGA JE KIJA PROVELA DVA SATA U POLICIJI! Stefan Karić otkrio sve DETALJE: Morao sam ja da je pratim kući!

Autor: Republika.rs

Zadruga

12.06.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko za ovo nije znao!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Izneo je sve detalje o Kiji!

Stefan Karić obelodanio je sve probleme koje je Kija Kockar imala zbog bivšeg zadrugara Filipa Đukića, pa istakao da su ih držali u policiji dva sata.

Naime, zadrugari su u Beloj kući igrali "Igru istine", te je Bora Santana iskoristio tu priliku da Kariću postavi škakljivo pitanje.

- Imam pitanje za Stefana, malorpe smo nešto pričali, mene to zanima, ne verujem da ćeš odgovoriti, danas kada si Nadici nešto rekao da neće moći do prodavnice da izađe, ako ti izneseš nešto - upitao je Bora.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Zbog njega je bila u policiji!

- Da, neko ima u arhivi, da jednog dana ona neće moći da izađe do prodavnice, a ne da ja imam nešto arhivirano. Ja sam rekao da jednog dana ona neće moći da izađe, da nešto što nije iznešeno, ne znači da neće biti. O Kiji se radi, nije sigurno o Nadici - odgovorio je Karić.

- Ja sam ti rekla zbog čega ti se smeju Vladimir i Anđelo, zato što te je lagala. Moralna je stvar kod nas žena, a vi muškarci udarate na to, jer to ne može da se dokaže. Moraš da ideš kroz život uspravno, kada si krenula da se saginješ ka meni, a ja sam ti Jovana govorila da se podigneš, jer se jednog dana mora suočiti sa time što je slagala. Vama kao muškarcima je lakše da se operete, nego nama ženama. Za mojoj Kijom su svi plakali - rekla je Nadica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica je otkrila da je teže ženama da skinu ljagu sa sebe!

- Ja sam taj dečko koji je pratio Kiju kući zbog Filipa Đukića do kuće, ja sam taj koji ju je pratio kući, ona se žalila na njega, pa ima i u policiji zapis, ja sam imao nešto, ja ne lažem nikada kada pričam o tim stvarima, taj problem je bio na Voždovcu, držali su nas dva sata na Crvenom krstu - tvrdio je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading