TAKI PORUČIO MAJI DA ĆE MORATI DA SLUŠA NATAŠU MOSKVU: Maćeha joj neće biti, ali druga mama hoće obavezno

Autor:

Zadruga

12.06.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja dobila novu maćehu.

Foto: printscreen
Taki ipak bira Natašu Moskvu

Majin otac, Radomir Marinković Taki neretko komentariše učešće svoje mezimice u poznatom imaginarijumu, ali i priznaje da je platio 20.000 evra za plastične operacije kojima se Marinkovićeva podvrgla.

- Ja sam Maji platio sve operacije - grudi, napumpao sam joj i usta, i nosić, sve tetovaže. Sve sam ja to platio. To je koštalo oko 20.000 evra. Htela je da bude ko neke svetske glumice. Ozbiljne pare je ona iznela iz prošle Zadruge, a u kući je na kraju ostavila 100 evra. Sve je potrošila - na Janjuša, na rođendan 5.000 evra, proslave neke. Nema ona nikakve po*no slike i snimke u telefonu, on stoji kod mene u sefu. Sve ja njene poruke ja imam, ja vodim njen Instagram - kaže on.

Taki je demantovao da se Maja bavila sumnjivim poslovima, pa otkrio i ko je sada Majina nova majka.

 

 

Radila je dva puta nedeljno kao hostesa, ja sam joj našao taj posao kod mojih drugara. Sve ostale priče da se bavila ovim, onim, to su sve gluposti. Svi znaju ko je i šta je Maja. Njena prava majka ne želi da se eksponira i ja to poštujem. Ali, ona sada ima i drugu mamu - Natašu Moskvu. Mi se družimo, dobri smo prijatelji, a to šta ima između nas, to je samo naša slatka tajna. Maćeha joj neće biti, ali druga mama ili frendica hoće obavezno - zaključio je. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading