(VIDEO) MOJA ŽENA JE ŠIZOFRENIK, DRŽALA ME JE ZAKLJUČANOG U ŠPAJZU ČETIRI SATA: Kristijan otkrio STRAVIČNE detalje iz svog braka!

Autor:

Zadruga

11.06.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović danas je otkrio detalje iz svog braka sa Ivanom i opisao je kakve su situacije doživljavali kao i da ga je odvajala od ćerke.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Golubović priznao šta je trpeo... Ivana i Kristijan

Kristijan Golubović nedavno je dobio poriv da otkrije sve o odnosu sa suprugom Ivanom, a potom je i izvređao. On je u "Zadruzi" započeo vezu sa Kristinom Spalević, ali je nekoliko puta izjavio i da namerava da se vrati ženi i ćerki:

- Tako mi je uništila odnos sa ćerkom, da uopšte ne znam da imam ćerku. Dete me gleda kao degenerika. I zakleo sam je:"Kada se rodi, nemoj nikada da se posvađamo pred njom jer ću napustiti kuću". Zaklela mi se i uvek se svađa pred detetom. I namerno vrišti, hoće da me napravi šizofrenikom kao što je ona- počeo je Kristijan, a zatim ga je Milan Milošević zamolio da pojasni ovo što je kazao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otvorio dušu... Kristijan

- Ja kada slušam ove kako pričaju da sam ja nasilnik, a mene je moja rođena žena držala u špajzu četiri sata zaključanog. Mogao sam da razvalim i vrata i zidove, iživljavala se nada mnom, polupala mi nekoliko hiljada evra, telefone, sve zato što je trebalo da se nađem sa Stanijom da rešimo neke stvari. Komšije su slušale sve i nisu mogle da veruju, koje je znaju od detinjstva koje znaju da je fina, da je dobra. Ja sam rekao da volim nju i tu ćerku, ja bih tu sedeo i četiri godine. Kad sam to trpeo zbog drugara koji su me cinkarili, trpeo bih i zbog njih dve - kazao je Kristijan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading