Bivši dečko Jovane Ljubisavljević razvezao jezik o njenoj AKCIJI pred kamerama sa Karićem, a ONDA PROGOVORIO O PREVERAMA!

Autor:

Zadruga

10.06.2021

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Jovane Ljubisavljević otvorio dušu i progovorio o njenoj akciji pred kamerama sa Stefanom.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Luka Pojužina i Jovana Ljubisavljević

Povodom aktuelnih dešavanja u rijalitiju oglasio se bivši dečko misice Jovane LJubisavljević, Luka Pojužina.

Luka je na sve što je Jovana u rijalitiju u poslednje vreme rekla o njima, o njihovom odnosu, navodnoj prevari, te o tome da mu ona zapravo nikad nije prešla preko prevare, imao da kaže sledeće:

- Sve što Jovana govori je istina. Nemam drugi komentar, ako ona kaže da mi nije prešla nikad preko prevare, neka bude tako. Ja sam na naš odnos stavio tačku i sada je sve nebitno što se tiče nas i našeg odnosa -  rekao je Luka, a o optužbama na račun svoje bivše da je lažni moralista i da je pogazila mnoge svoje principe u ''Zadruzi'', te je čak bila i intimna sa Stefanom Karićem pred kamerama, imao je da poruči sledeće:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

- Možda je to držala u sebi, pa je to isplivalo na površinu. Ipak su tamo drugačiji uslovi, tako je, kako je.

- Nema potrebe da pijemo kafu. Nemam šta ja njoj da opraštam ili ne, jednostavno na našu priču je stavljena tačka i to je to. Nema potrebe da se odnos dalje produbljuje. Stava sam da bivši partneri ne mogu da ostanu prijatelji. Tako je najbolje -  poručio je misicin bivši, a o kritikama pojedinih zadrugara na Jovanin račun da je aljkava, rekao je:

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Luka Pojužina

- Tokom naše veze nije bila aljkava, ne znam kakva je unutra, ali spolja nije bila aljkava - kaže Luka, a za kraj je bivšoj devojci i Kariću imao da poruči samo jedno:

- Želim joj sve najbolje i sa Stefanom i u životu, ništa loše joj ne želim - rekao je Luka za Pink.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading