TOMOVIĆ JOJ JE SIGURNO PRVI ČESTITAO: Ša saznao da je Ivana slavila RAZVOD pa reagovao čudno!

Autor:

Zadruga

10.06.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ivana Aleksić proslavila je razvod od Nenada Aleksića Ša sa svojim prijateljima, a čestitao joj je i Vladimir Tomović.

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock, Instagram/printscreen
Ša nije želeo da komentariše Ivanino slavlje

Njen, sada bivši, suprug Nenad Aleksić Ša saznao je da je ona proslavila razvod s njim, a i njemu su gledaoci u "Zadruzi 4" čestitali:

- Prvo da ti čestitamo razvod braka. Neka te sreća prati sa Tarom. Ivana je proslavila spektakularno razvod. Šta misliš, ko joj je prvi čestitao? - glasilo je pitanje.

- Ne zanima me, nije deo mog života više. I da saznam, ne bi me zanimalo. Ne bih izašao iz braka da me zanima - rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bio je besan, ali je to vešto krio... Nenad Aleksić Ša

- Siguran sam da joj je Vlada prvi čestitao, on je njen zaštitnik. Ali sam siguran i da se Tara obratila javno i čestitala ženi. Tari je teže pala ova kazna danas nego njegovim ukućanima. Što se Ivane tiče, ona je došla na ono stanovište o kom sam pričao. Prosto, stvari koje je gledala, nisu stvari za kojima treba da žali. Ovakva stvar kada ti se dogodi, nije lako, ali jeste za slavlje. Ja bih prvi slavio. Zamislite da gledate ove? Kada prođe prvi talas, kada vidite sve one nimalo lepe stvari, onda treba slaviti. Neka je proslavila i neka je njoj lepo. Ne treba da plače, da joj se odvajaju kosti s mesa - istakao je Đedović dok ga je Ša izbezumljeno slušao i gledao.

Komentari (0)

Loading