(VIDEO) OVIM POTEZOM KRISTIJAN JE ZAPEČATIO NJIHOVU VEZU! Kristina ne prestaje da tuguje, potpuno se RASPADA!

Autor: Republika.rs

Zadruga

09.06.2021

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zna šta bi bez njega!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, E-Stock
Kristina ne može da se sastavi!

Kristijan Golubović danas je svima saopštio odluku da raskine sa Kristinom Spalević, međutim svi su sumnjali u to i verovali da raskid neće potrajati.

Kristijan je ovog puta učinio nešto potpuno neverovatno i time šokirao sve, pokazavši da za njega i Kristinu više nema nade.

Naime, oni su, prvi put, spavali potpuno odvojeno, a zadrugarka je bila vidno neraspoložena zbog toga, pa je jedva uspela i da odmori. Naravno, Kristijan joj je naglasio da će joj biti prijatelj i da može da ruča se osloni njega u svakom momentu, ali njoj to definitivno nije dovoljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

10.06.2021 05:21

Ovaj je takav nevidjeni dripac. Umislio je da je neko ko moze svakoga da pljuje, preti, unosi se u facu. Jadnik. Treba da se stidi za svaki postupak i izmisljene price koje prica svaki dan. Uhvatio devojku od 20 godina matori morz da se izivljava nad njom. Treba ga vratiti u zatvor do kraja zivota. On je jedino u dosadnoj, propaloj Zadruzi "glavni lik"! To je Pink, sto odvratnije i gore, to bolje.

Vasar Tastine

10.06.2021 05:22

Dripac!