(VIDEO) TUGA U PORODICI ZADRUGARKE: Učesnica izgubila dete, PLAKALA NA SAV GLAS, HITNO JE IZVELI NAPOLJE!

Autor:

Zadruga

09.06.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba u domu učesnice!

RepublikaFoto: Wikipedia, Yotuube/Zadruga Official

U "Pretresu nedelje" sa Milanom Miloševićem na samom početku Zadruge, u septembru, nastao je haos, a do verbalnog sukoba došlo je između nove učesnice Dragane Mitrović i Milice Kemez koja je gledaocima već poznata iz prethodne sezone.

Milica je sve vreme optuživala Draganu kako je došla u rijaliti u dogovoru sa njenom bivšom drugaricom Tanjom koja joj je otela salon, za šta je Dragana tvrdila da apsolutno nema nikakve veze sa tim te da joj je profil u kojem je predstavljena gledaocima potpuno izvučen iz konteksta.

U jednom momentu je ustao i Lepi Mića, govoreći kako rasprava treba da prestane i da je Draganu u Zadrugu 4 doveo on, nikakva Tanja i niko drugi.

Milica je nastavljala da optužuje Draganu koja to baš i nije dobro podnosila, pa je u nekoliko navrata i zaplakala, ali je pravi krah doživela kada je Mića otkrio njenu tužnu životnu priču.

- Ima priču tragičnu, jer joj je umrlo dete! - viknuo je Lepi Mića, posle čega je Dragana ostala u suzama i nedugo zatim izašla napolje kako bi se smirila.

Za njom je izašlo još nekoliko zadrugara, a potom i Lepi Mića, ali Dragana se nije smirivala, već je stalno plakala i jecala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading