ŠA PRESEKAO SVE SA PORODICOM: Ne želim više da ih vidim, US*ALI SU MI SE U ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

08.06.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša presekao sve sa svojom porodicom!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša jadao se bivšoj devojci Jeleni Batos, a sve vreme pričao je o Tari Simov i porodici. 

Naime, on je svojoj porodici mnogo toga zamerio i optužio ga je za sve nedaće koje su ga snašle. 

- Meni nisu cvetale ruže, nije ti jasno kakav sam ja život imao. Mene je samo Tara razumela, niko drugi. Ako im ja kažem šta da urade, oni moraju to da urade, inače neće biti dobro - govorio je Ša.

- Dobro Nenade, ali to je tvoja porodica, oni tebe gledaju kako plačeš, zbog nje. Kako je njima? Znaš li ti šta si sve uradio Ivani, sebi, porodici. Nenade moraš to da shvatiš - komentarisala je Jelena.

- Znaš da ja ne želim više da ih vidim, ja sam za njih nula, oni su se meni us*ali u život, šta njih briga šta ću ja sa svojim parama da uradim - žalio se reper. i dodao:

- Oni ne smeju da se mešaju u moj život, ja sam rekao nešto, oni moraju da me poslušaju. Neću da razgovaram sa njim, upropastili su me, moja porodica me je upropastila, moji roditelji, oni meni tako. Oni ne veruju u mene uopšte, sram ih bilo - govorio je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Taša

08.06.2021 13:46

E ša, čovek od 40 i kusur godina NIKAKO ne sme da se ponaša kao dete u vrtiću. Gleda porodica kako padaš na dno sa budalom , teško im je a ti se ljutiš. Sram te bilo!!! Al polako, odvalićeš ti tintarom o zid kad izađeš...