KIJA SE OBRATILA IVANI NAKON RAZVODA! Kockareva poslala jasnu poruku, Ša se ovo neće dopasti!

Autor: Republika.rs

Zadruga

07.06.2021

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić i Nenad Aleksić Ša od danas i zvanično više nisu u braku, a reakcije ne izostaju.

Foto: printscreen/TVPink, youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Danas je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu i zvanično stavljena tačka na brak Ivane i Nenada Aleksića Ša koji je svoju, sada već bivšu suprugu, prevario u "Zadruzi" sa Tarom Simov.

Kao da nije bila dovoljna samo javna prevara, on je posle osuo drvlje i kamenje po njoj i iznosio razne pikanterije iz njihovog braka pred milionskim auditorijumom.

Ivana je tada rešila da presavije tabak i izađe iz ovog braka, te da reperu više ne prelazi preko njegovih švrljanja, a kasnije se ispostavilo da mu ovo nije prvi put.

Ivana je danas sa prijateljima čak i proslavila kraj brakorazvodnog postupka, a ovim povodom oglasila se i pevačica Kija Kockar koja joj je sve vreme bila podrška. Kako i ne bi, kada je kroz istu situaciju i sama prošla u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga":

-Želim svu sreću Ivani. A ona zna da je imala i imaće moju podršku u bilo koje doba dana ili noći - poručila je Kija za Pink.rs.

Podsetimo, pre nego što je Ša ušao u rijaliti i prevario suprugu, on i Kija su bili prijatelji. Međutim, sada je tome definitivno došao kraj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading