(VIDEO) BIVŠI ZADRUGAR I DEČKO ANE KORAĆ IMAO INFARKT: Doktori se bore za njegov život, a OVO SU DETALJI IZ BOLNICE!

Autor:

Zadruga

07.06.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar imao infrakt.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zadruga

Bivši zadrugar i dečko starlete Ane Korać, Filip Mijatov, imao je srčani udar. Ovu informaciju sa javnošću i Filipovim fanovima podelio je njegov prijatelj Gradimir Mitić, koji je objasnio da je bivši zadrugar sada u bolnici u Londonu i da doktori vrše ispitivanja da bi utvrdili zbog čega ima problema sa zdravljem.

- Želim da obavestim naciju i fanove da je Filip Mijatov imao srčani udar i da se trenutno nalazi u jednoj bolnici u Londonu. Doktori ispituju njegovo stanje. Zvao me je noćas oko pola devet, rekao mi je da su ga skinuli sa aparata - započeo je Mitić i nastavio:

- Pričali smo o mnogim stvarima, naročito o njegovom zdravstvenom stanju. Mnogi se pitaju kako smo se nas dvojica upoznali. To se desilo kada je došao kod nas kada su mu zapalili auto. Tražio je od nas zaštitu. Bili smo tu za njega, ja i još nekoliko mojih drugara.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Filip Mijatov

- Filip je izuzetno korektan momak. Dečko koji ima puno para. Svaka čast, daće bog i da ima još više. Pošten je. Čašćavao nas je i više nego što treba. Trenutno je u rukama najboljih doktora i stručnjaka. Malo je preterivao sa treninzima, trenirao je po dva, po tri sata i nije pravio pauze. Ne verujem da je to zbog toga. Možemo samo da nagađamo. Doktori će ispitita zašto mu se ovo dogodilo.

- Filip Mijatov je pošten momak. Trenutno ima svoju firmu, šlap službu u Londonu. Žao mi je što trenutno ima zdravstvenih problema. Nadam se da će biti dobro. Želim mu brz oporavak. Ja ću pokušati da ga posetim jer je on to zaslužio - zaključio je Mitić.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading