(VIDEO) ZAUVEK NAPUSTILA ZADRUGU: Progovorila o bivšim CIMERIMA, a Ša joj po izlasku šapnuo TAJNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

07.06.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša po izbačenoj učesnici poslao tajnu poruku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

Ana Bulatović, koje je imala najmanje glasova publike, napustila je Belu kuću, a nju je u studiju sačekao brat Dejan, a potom je podelila iskustvo u rijalitiju. 

- I lepo i teško. Presrećna sam, za mene je ovo uspeh, zadovoljna sam svojim učešćem, sve mi nedostaje. Čak nisu hteli da me spakuju zadrugari, a ja sam imala osećaj da ja idem. Iskreno, mnogo mi je drago, onoliko zadrugara me je ispratilo sa očima punim suza - rekla je Ana.

- Ostala si veran drug i Maji, kada su se mnogi sklonili od nje. Da te pitam iz prve ruke, držala si njenu stranu i u sukobu sa Aleks, toliko si se davala za to drugarstvo - pitala je Dušica. 

- Ona je dobar čovek, zavolela sam je, luda je na svoj način, svi smo, žao mi je što se toliko kida. Oni se previše vole, ali neko nepoverenje vlada među njima. Maja je takva, ne da na Janjuša, on ne da na nju. Vole se, pa se posvađaju, pa sve bude u redu - istakla je Bulatovićeva.

- Ša je imao neverovatan izraz lica kada je čuo Jelenine procente, kolliko je unela nemir ona? - pitala je Dušica.

- Unela je nemir među svima, a naročito kod Ša. Očigledno zna neke stvari. Ja sam sa Ša u super odnosima. Tara je poručio da je voli, to je rekao - odgovorila je Ana.

- Ne bih ništa promenila, ostala sam dosledna sebi, to su moje reakcije, srčana sam, to sam sve ja. To je to, hvala svima, svima koji su me podržavali. Ne znam ko bi mogao da pobedi, ali mislim da će možda misica, mislim da takvi ljudi pobeđuju. Ne mislim da će uspeti ta veza - istakla je Bulatovićeva na kraju.


Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading