KRISTININI RODITELJI JAVNO PODRŽALI AFERU SA OŽENJENIM, PA SE SAŽALILI NA NJEGOV BRAK: To što ona radi, radimo svi, moralne predrasude su nebitne

Autor:

Zadruga

06.06.2021

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Spalevićeve javno opravdali ćerkine postupke.

Foto: youtube.com/printscreen
Kristinini roditelji ipak za vezu sa Kristijanom

Nakon što su Kristina Spalević i Kristijan Golubović rešili da se više ne kriju i priznaju emocije, oglasii su se i roditelji Spalevićeve sa stavom kojem se mnogi nisu nadali.

Kristinin otac istakao je da su emocije njegove naslednice iskrene, kao i da ne može da joj zabrani da bude sa njim.

- To što Kristina radi, to je nešto što svi radimo i jedini njen greh je to što je radila na TV-u. Kristina nije nikome naudila, dokle god su tu emocije, moje moralne predrasude su totalno nebitne. Video sam da se zaljubila. Ja ne mogu da joj zabranim... Šta da radim, da je vežem, da je prijavim policiji? Ona nije nikome naudila, žao mi je njegovog braka... - kaže Kristinin otac, a on i njegova supruga, Kristinina majka, govorili su i o slučaju bolesnog sina, inače zadrugarkinog brata, a detalji koje su izneli mnoge će dovesti do suza.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina i Kristijan

- To su teške teme, mi se nekako nosimo sa tim, stalno smo u pokretu... Mi smo se 13 godina borili, on je sada kategorisan kao stopostotni invalid. Vreme kada se razboleo bilo je užasno. Većinu lekova smo kupovali, ono što je naša greška je što smo odbijali neke savete stručnjaka. Bilo nam je teško da prihvatimo da naše dete bude u nekoj ustanovi. Sve što smo imali prodali smo i dali za njegovo lečenje, čak smo i kuću prodali. Sve smo uradili u pokušaju da pomognemo detetu, svesni da možda nećemo uspeti - otkrili su roditelji zadrugarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading