ŠA IZNEO PRLJAVŠTINU O ROĐENOM OCU: Zbog ovih Nenadovih reči se OGLASILA IVANA!

Autor:

Zadruga

06.06.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša toliko je kivan na svoje roditelje da je sinoć pred kamerama govorio koliko je imao loše detinjstvo pred njih jer mu nisu pružili ono što je očekivao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ša spomenuo oca, Ivana se oglasila

Ša je ovom prilikom govorio o svom ocu Zoranu kom je mnogo toga zamerio, a zbog čega se u razgovor uključila i Nadica Zeljković koja ga je iskritikovala. Reper je pobesneo na roditelje koji su se umešali u odnos Tare Simov i njega, a posebno jer joj nisu dali ključ njegovog stana:

- Ja stvarno umem da ispadnem kreten. Ja ih volim najviše na svetu i to se nikada neće promeniti. Pele i ja smo živeli sa majkom, bilo nam je teško odrastanje, na tu temu ne bih voleo uopšte da pričam. Ne sviđa mi se to, moj ćale i ja imamo baš drugarski odnos, nije to odnos oca i sina, nego baš ortaci. Više puta sam mu napominjao kad okači nešto ili napiše, da se ne meša, nema potrebe da se roditelji pojavljaju, a ne da se mešaju u neke detalje. Mnogo mi je to sada zamršeno, ne želim da objašnjavam. Sve je moguće u rijalitiju, nisam znao da će mi se život desiti, demantovao sam sebe, ali sam im napomenuo da rijaliti nosi sve i svašta i preklinjao sam ih da se ne mešaju. Kiza (otac) nema kočnicu u nekim stvarima, ne treba da se meša u nešto što je moje - počeo je Ša.

- Težak je život bio, svašta mi se izdešavalo, mnogo nekih detalja koje želim da sačuvam u krugu porodice. Kiza je čovek koji ima dobru dušu, naivan, ali brzoplet - nastavio je reper, što je Nadicu Zeljković razbesnelo.

RepublikaFoto: instagram.com/nenadaleksicsha
Nenad sa ocem Zoranom

- Izvinjavam se što moram da priđem, on priča kao da mi, roditelji, ne želimo njima da pružimo, to je materijalni deo! Ako smo došli do hleba, ne moramo imati namaz, dužnost nam je da im dajemo hleb i ljubav! Sve gleda kroz materijalnu stvar, sramno - vikala je Nadica.

- Ne smeju da se mešaju i tačka! Ja im se nikada nisam mešao u život! - besneo je Ša.

- Ša, nemoj da ti jedan dan bude žao, ne možeš to da pričaš, biće ti žao, ja ti kažem! Koga briga, neka se mešaju, neka su živi i zdravi. Očekuje da podrže klipove drogirane devojke - ubeđivao ga je Đedović.

- Pričaj u svoje ime, evo, meni nemaju prava da se mešaju, ja kažem da nemaju! - nastavljao je Nenad.

- Ti brukaš sebe, a brukaš i njih samim tim - govorio mu je Đedović.

- Hospitalizacija hitno - dobacila je Miljana.

Nakon ovog Nenadovog izlaganja Ivana je objavila na Instagramu rečenicu:

- Nisu svi za sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladica

06.06.2021 17:28

Gospodin Šarov Ša je ljut na roditelje što mu nisu obezbedili udoban i lagodan život. Stvorili su ga i obezbedili koliko su mogli.