MALO SE ZAIGRALA! TARA potpuno raskrinkala reperovu bivšu, pa otkrila Jelenin TAJNI PLAN!

Autor: Republika.rs/D.Lukić

Zadruga

05.06.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov više nije mogla da ćuti na dešavanja u "Zadruzi", pa je progovorila o novoj učesnici Jeleni Batos, koja se predstavlja kao reperova bivša.

Foto: youtube.com
Tara progovorila o Jeleni Batos

Samo nekoliko dana nakon što je nova učesnica rijalitija, Jelena Batos kročila na imanje, reperu su potpuno pomršeni konci.

On više ne zna ni šta je tačno ni šta su krajnje namere njegove navodno bivše devojke. Ipak, Tari Simov sve je jasno, te je rešila da potpuno raskrinka Jelenu: 

- Jelena je devojka zeljna publiciteta. Otkud sad pred kraj "Zadruge" da odjednom ispliva i krene da iznosi detalje iz Nenadove proslosti? Da li je to ikome sumnjivo? Meni jeste od starta - počinje priču Simova.

-Drugo, on devojku nikada nije pomenuo, a pricali smo milion pita o bivšim devojkama. Čim se rijaliti završi isto će biti i sa njenom popularnošću.Nemam ništa protiv nje, ali se malo zaigrala - kaže Tara za Republiku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Maki

05.06.2021 23:03

Reče narkomanka i ostade živa. Stidi se Tara.

Rema

05.06.2021 23:40

Kakva Tara Simov, pokrenut je istrazni postupak protiv Kristijana Golubovica.

JA

06.06.2021 08:08

Ako se iko zaigrao ,zaigrala se Tara. Bolje joj je da cuti i da se uvuce u misiju rupu,toliko je ljudi naljutila , a vec je jednom pretrpela fizicki napad i prebijanje zbog svog dugackog jezika i pakllene naravi !

Gliša

06.06.2021 11:33

Čim se rijaliti završi isto će biti i sa njenom (Tarinom) popularnošću.