(VIDEO) SNIMAK ŠA I JELENE BATOS HARA INTERNETOM: Ovo su krili od svih, ONA SE UVIJA, DOK SE REPER NALAZI OVDE?

Autor:

Zadruga

05.06.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li spot Nenada Aleksića krije tajnu?

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Ša sa modelom koji neodoljivo podseća na Jelenu..

Odmah po ulasku, nova zadrugarka Jelena Batos koja je došla direktno iz Švedske, izazvala je dosta polemika, kako među ukućanim, tako i sa, kako ona tvrdi, bivšim dečkom Nenadom Aleksićem. 

Batos je odmah po ulasku tvrdila kako u Srbiji nije bila deset godina, a zajedno sa Ša uveravala je zadrugare da se nisu videli godinama, kao i da je između njih pao samo poljubac i to pre 8 godina. 

Međutim, jedan video snimak mogao bi pobiti sve njihove navode. Naime, pre samo deset meseci reper je snimio spot za pesmu "Meri seci", a u njemu se između ostalog, pojavljuje i devojka koja neodoljivo podseća na Jelenu Batos. Da to nije sve, svedoče i bliski kadrovi u kojima su njih dvoje glavni akteri.

Kako će se dalje situacija odvijati kada zadrugari ali i ostatak javnosti sazna za njihovu potencijalnu obmanu, ostaje nam da vidimo.

Kako su izgledali Ša i crnokosa devojka u spotu pogledajte U NASTAVKU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

06.06.2021 11:28

Lažovi na sve strane u Zadruzi.