(FOTO) OGLASILA SE Stanija: Nakon HAOSA između Kristijana i Kristine i spekulacija da je SKOVALA plan sa Spalevićevom: POSLALA BRUTALNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

04.06.2021

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević poslala burtalnu poruku...

RepublikaFoto: E-stock
Stanija Dobrojević, Kristina Golubović i Kristina Spalević

Nakon haosa između ljubavnog para ''Zadruge 4'' Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, oglasila se Stanija Dobrojević, inače njegov dugogodišnji neprijatelj, a njihov sukob datira još od rijalitija ''Farma''.

Naime, nakon brojnih spekulacija da je Stanija poslala Kristinu u rijaliti, kao i da je njena veza sa Golubovićem iscenirana ranije, oglasila se Dobrojevićeva.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
Objava Stanije Dobrojević

 

Reklo bi se da se Stanija naslađuje trenutnom situacijom između Kristijana i Kristine, kao i njegovim nervnim rastrojstvom zbog ljubavnih jada, zbog čega je čak hteo i da napusti velelepno imanje.

- Gledam klipove Zadruge! Nije Stanija kučka, karma je - poručila je Dobrojevićeva putem storija na Instagramu i ovim podigla ogromnu prašinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

11.06.2021 05:28

Jadna ti... bas si uspela u zivotu. Slikas golu silikonsku zadnjicu i grudi.... grickas kokice i gledas Zadrugu. Iako si prosla sto i ova devojka, ne pada ti na pamet da kazes nesto pametno. Bas i je "brutalna" poruka.......