ISPLIVALI NOVI SKANDALOZNI DETALJI IZ REPEROVOG ŽIVOTA: Ša naterao Jelenu da abortira njegovo dete!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redovno su imali odnose, ali je ona sakrila da su joj plodni dani. Kada je to čuo, zapretio joj je da mora da popije pilulu da se reši ploda, kaže Jelenina drugarica.

RepublikaFoto: Pixabay.com
Naterao ju je da popije pilulu za dan posle!

Učesnik "Zadruge 4" Nenad Aleksić Ša i Jelena Batos, devojka s kojom je reper pre braka sa Ivanom Aleksić bio u kratkoj vezi, imali su u to vreme nezaštićene seksualne odnose, a kako s njom nije želeo decu, terao ju je da abortira!

Naime, Ša je Jelenu primorao da na silu popije tabletu za dan posle, a nakon što se sa njom rastao više nikada nije pomenuo da je već tada mogao da postane otac. Kako smo saznali, reper se sa crnkom krišom viđao i nakon što je ušao u brak sa sada već bivšom suprugom, koja nijednog trenutka nije posumnjala da je vara.

Krišom su se viđali i dok je bio u braku sa Ivanom

- Kad je Jelena ušla u rijaliti, Ša je dobro odglumio da mu je drago što je vidi, ali je u sebi goreo! Odmah je shvatio da ona nije bezveze ušla u "Zadrugu", već samo da bi mu dodatno pomutila konce posle Tarinog izlaska. Oni se odavno poznaju, baš davno, i to je bila vatrena veza. Tada je bilo seksa iako je Ša lažljivac koji voli da poriče i priča kako je bezgrešan. On kaže da su samo jednu noć proveli zajedno, a zapravo su se mesecima viđali. Imali su seks-maratone! Ona neće da priča o tome jer je odavno sredila svoj život i nije joj stalo da sebi diže piblicitet, ali je zbog dobrog honorara spremna na sve. Jednom mi je ispričala da joj je Ša rekao da nikad nije imao bolji seks i da je ona čudo u krevetu - priča Jelenina prijateljica za Svet koja nije želela da joj se identitet objavljuje.

Ona je otkrila da su Jelena i Ša nastavili avanturu i kada je on stupio u brak sa sada već bivšom ženom Ivanom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Kristijan hteo da napusti "Zadrugu"!

Prekjuče se na imanju u Šimanovcima odvijala prava drama zbog Kristijana Golubovića jer je želeo samovoljno da napusti rijaliti. On je u toku emisije sve vreme bio nervozan, prozivao je Kristinu Spalević, koja ga je ostavila, a prekipelo mu je kad ga je nazvala cinkarošem. Nakon klipova koji su pušteni u emisiji "Gledanje snimaka" on je rešio da spakuje sve svoje stvari i napusti imanje. Golubović se u nekoliko navrata obratio kumovima, kojima je poručio da krenu ka njemu i da ga pokupe.

- Molim te, nemoj da ideš. Nisam stvarno mislila sve ovo što sam rekla! Oprosti mi, smiri se i sedi pored mene - pričala je Kristina s nadom da će ubediti Kristijana da ostane, ali joj je on rekao da je zbog njega sada popularna i da može sama sebi da gradi karijeru odsad pa nadalje.

- Koliko puta je Nenad u rijalitiju lagao sve i svašta, a o ovome i da ne pričam. Neće da kaže da je Ivanu varao sa Jelenom, pa makar i da ga primoraju da ode na poligraf! Jelena je često dolazila u Srbiju iz Švedske, a kad je vikendom imao nastupe, Nenad se sa njom viđao u hotelima. Imali su redovno seks, ali je ona sakrila da su joj plodni dani. Imali su seks bez kondoma, pa su se sutra oboje držali za glavu jer su se to veče opustili uz alkohol, zato nisu ni razmišljali o posledicama. Na kraju mu je priznala da je u ciklusu, on je počeo da viče i govori da nije normalna što mu to nije rekla i da sada mora da popije tabletu za dan posle. Nisu ni spavali. U sedam ujutru su otišli u prvu apoteku gde su kupili tabletu. Gurnuo joj je u usta i rekao da proguta. Nadam se da će i ona ovo da ispriča pred kamerama - priča nam Jelenina njena bliska prijateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

05.06.2021 10:56

Ša nije Šarov već Čudovište. To se teško pere.