(VIDEO) BESAN KAO RIS, ŠA UPAO U STUDIO I ZABRANIO JELENI DA PRIČA O NJEMU, a onda napao Janjuša!

Autor:

Zadruga

04.06.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša poludeo je kada je čuo da Jelena Batos, njegova bivša devojka, govori o njemu u studiju radija "Amnezija".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša besan kao ris ušao u studio gde je Jelena pričala o njemu

On je kao furija uleteo u studio i počeo da urla na nju:

- Smaraš me, prestani da prićaš o meni - poručio je Ša, pa istrčao iz studija.

- Vidite vi sada ovo. Znate šta, ovo je tipičan Nenad, da se obraća ovako... Niko ga ne poznaje ovakvog... - govorila je Jelena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ša nazvao Jelenu svojim fanom...

- Kako se ljubi Ša, da li se sećaš? - pitao je Janjuš.

- Ne, ali se sećam kakav je drug bio. Vi ne poznatejete Nenada pre, niti ćete se družiti sa njim tamo. Vi ne znate šta je izašlo u spoljnom svetu - govorila je Batasova, a onda je Ša poludeo i izvređao je:

- Ti si rijaliti fan, prestani da pričaš o meni - govorio je Ša.

- Ovo nije svađa, on ovako komunicira. Ja nisam bila devet godina ovde, htela sam da dođem na letovanje. Gledala vremensku prognozu, rekla hajde da dođem u Zadrugu, pa kada se prolepša vreme da idem sa sinom na more. Biću do avgusta na Balkanu. Hajde da ga ispoštujemo, da ne pričamo o njemu. Pošto je rekao da sam rijaliti fan, da ja vama postavim pitanja. Da sam rijaliti fan, ja bih znala da je Tara pevala. Naoružala bih se informacijama, iznosila stvari koje ste radili. Ja sam rekla samo Jovani, Aleksandri i naravno Nenadu. To rijaliti fan može da okači mačku o rep... Da li smem ja vas da pitam sada. Janjuše, kada planiraš da oženiš Maju? Maja je meni super lik, baš sam je zgotivila ovde. Maja je skroz super lik, ne možeš da je mrziš, ima jako dobro srce i dušu. Vi se jako puno volite. Teorije da se ne volite. Vi ste dve vatre, volite se - poručila je Jelena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Poludeo dok ju je slušao... Ša ispred bele kuće

- Videćemo, kada izađemo, ako bude svadba, odmah ćemo se uzeti... Kada bih se uzeo sa njom, na 4 godine bih viđao svoje, morao bih da napravim kafić ispred stana da bih se video sa drugom... Pročitaću ti pismo - odgovorio je Janjuš.

- Pozdrav, Jelena, prelepa si. Treba da vratiš Nenada u stanje kakav je bio, a ne nakon što ga je Nadica poremetila. Mnogo te volimo, pusti balone - pročitao je poruku Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš pitanjima iznervirao Nenada...

- Usraću Janjuša za Maju, videćeš, ljubi te brat. Sad ću njih da us*revam - poručio je Ša na stepeništu ispred Bele kuće, pa ponovo došao u emisiju:

- Stvarno ste... Šta si jutros Maji radio, izludeo devojku, Maja nije kriva. Jutros sam bio u izolaciji, u tebi je problem. Od sada ću stalno da ti komentarišem temu. Ove sprdnje, videćeš. Znaš kako će brat da te udari kada budeš u nervnom rastrojstvu... Videćeš, fore su vam jadne. Kada budeš sj*ban, do te mere ću da te drilujem... Videćeš, veruj mi, obećavam - upao je besno Nenad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading